Το ιντερνετικό πισωγύρισμα του Χρήστου Θηβαίου!

Unknown
0
Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην Δέσποινα Αυγερίδου και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων φαίνεται πως μετάνιωσε ο Χρήστος Θηβαίος.

Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικός ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα ότι δουλειές υπάρχουν και ότι απλώς οι νέοι από επιλογή προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους και να τη βγάζουν όλη μέρα στις καφετέριες.

Στην ίδια συνέντευξη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media κι όχι μόνο, ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, σχολιάζοντας τη στάση των νέων που έχουν φύγει στο εξωτερικό δε δίστασε ν' αναφέρει ότι η μετανάστευση είναι η εύκολη λύση, ενώ επιτέθηκε και στη ραδιοφωνική παραγωγό, Δέσποινα Αυγερίδου λέγοντάς της ότι η δουλειά της δεν είναι παραγωγική και να πάει στα… λιπάσματα, αφού είναι χημικός!
Φαίνεται όμως πως ο Χρήστος Θηβαίος διαπιστώνοντας ότι τα όσα είπε προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις αποφάσισε αργά χθες το βράδυ να τα ανακαλέσει μέσω της σελίδας του στο facebook:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !