Μπέττυ Μαγγίρα: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου... Εγώ αντέχω να πεινάσω!»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Συνέντευξη στο περιοδικό «EΓΩ! Weekly» παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αγωνία της για το αποτέλεσμα και το μέλλον της ίδια και κυρίως των παιδιών της.

«Δεν φοβάμαι για εμένα, Ανησυχώ για τα παιδιά μου, για το τι μπορεί να φέρει το αύριο. Άλλοι πρόκειται να ψηφίσουν “ΝΑΙ” άλλοι “ΟΧΙ”. Είναι σεβαστή η κάθε άποψη. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να φαγωθούμε κιόλας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ενημερωμένοι», είπε χαρακτηριστικά. 

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έβγαλα όσα πρόλαβα από το ΑΤΜ. Δεν ήμουν από αυτούς που έτρεξαν πανικόβλητοι. Έβγαλα 600 ευρώ, το όριο που σου δίνει η χρεωστική κάρτα” και συμπλήρωσε: “Πήγα στο super market, κανονικά, όπως κάθε εβδομάδα και πήρα λίγα μακαρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να μην τρελαθώ, αλλά σκέφτομαι ότι έχω και παιδιά και αν αύριο-μεθαύριο γίνει κάτι χοντρό δεν θα έχω να τα ταΐσω». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !