Στο νησί των ανέμων έκανε μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μπορεί το Σαββατοκύριακο του δημοψηφίσματος να πήγε στη γενέτειρά της, για να συναντήσει και τους γονείς της, τώρα όμως βρέθηκε στη Μύκονο.
Μετά το φινάλε της εκπομπής “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου”, η Κωνσταντίνα ετοίμασε βαλίτσες για το κοσμοπολίτικο νησί.
Χαλαρή, ευδιάθετη και ντυμένη με πολύχρωμο μίνι φόρεμα που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της, η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε στα γραφικά στενοσόκακα της Μυκόνου παρέα με φίλους.
Κατά την διάρκεια της βόλτας της, μάλιστα, ήταν πολύ φιλική με τους παπαράτσι που την είχαν πάρει στο κυνήγι για να την απαθανατίσουν.
Δες το video από το Mykonos Live Tv:
tlife.gr


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com