Αποσύρεται στα 29 γιατί δεν ήθελε να παίξει σ' άλλη ομάδα!

Unknown
0
Είναι υγιής, αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, μόλις 29 χρονών, κι όμως αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Γιατί; Επειδή δεν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα! Διαβάστε τη φοβερή ιστορία του Μαρσέλ Γιάνσεν.


Ο Γιάνσεν δεν είναι γέννημα θρέμμα από το Αμβούργο. Δεν είναι καν η μόνη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί. Ο Γερμανός αριστερός μπακ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τηΓκλάντμπαχ. Από εκεί έκανε το βήμα παραπάνω για τη Μπάγερν, όπου όμως δεν μπόρεσε να σταθεί και από το 2008 αγωνίζεται στο Αμβούργο, τη μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει χρονιά στη Bundesliga. 
Κι όμως, όλα δείχνουν πως στα 29 του κόβει τη μπάλα, καθώς το Αμβούργο δεν θέλει να τον κρατήσει κι εκείνος δεν θέλει να παίξει αλλού! 

Διαβάστε την τοποθέτηση του "σπάνιου" Μαρσέλ Γιάνσεν: 

"Σκεφτόμουν αρκετά τις διακοπές. Υπήρχαν πολύ καλές προτάσεις, αλλά για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, θα μπορούσα να συνεχίσω ως ελεύθερος, θα μπορούσα να βγάλω και άλλα χρήματα, αλλά προτιμώ να τα αρνηθώ" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

"Τα τελευταία χρόνια δέθηκα ιδιαίτερα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίσω να ζω στην πόλη και να αγαπώ την ομάδα. Όπως και την Γκλάντμπαχ από την οποία ξεκίνησα. Να πάω τώρα σε μία άλλη ομάδα; Όχι, δεν θέλω να λέω ψέμματα και δεν μπορώ να συνεχίσω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα και να είμαι κάπου που δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100%. Δεν μπορώ να φιλήσω το σήμα ενός άλλου συλλόγου. Δεν θα ήταν σωστό" τόνισε χαρακτηριστικά.




newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !