ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Tagesspiegel: Τι θα κάνετε με την απομείωση χρέους φράου Μέρκελ;

Tvnea.com team
By -
0
Στην κρίση χρέους και στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα αναφέρεται, με σημερινό άρθρο γνώμης, η εφημερίδα της Γερμανίας,Tagesspiegel, η οποία διερωτάται για τη χθεσινή ομιλία της Άγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα, ως τι μίλησε: «Ως υπομονετική Ευρωπαία ή ως η ηγέτης της χώρας στην οποία η Ελλάδα οφείλει τα περισσότερα χρήματα, η οποία φοβάται ότι θα χάσει τα δισεκατομμύριά της;».

Στο συγκεκριμένο άρθρο τονίζεται ότι έχει έρθει η ώρα η Άγκελα Μέρκελ να προχωρήσει σε μια απομείωση του ελληνικού χρέουςς, καθώς κάνοντας χρήση της φράσης της γερμανίδας Καγκελαρίου, γράφει ότι εάν «αποτύχει το ευρώ, αποτυγχάνει η Ευρώπη».

Η Tagesspiegel προσθέτει ότι σκοπός των θεσμών είναι να διατηρήσουν την αυταπάτη ότι η διάσωση της Ελλάδας μπορεί να γίνει χωρίς κόστος. «Γι’ αυτό η Μέρκελ δεν κάνει αυτό που είναι προφανώς απαραίτητο: δεν διευκολύνει μια απομείωση του χρέους της Ελλάδας», τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει ότι εάν η Μέρκελ ήταν μια ιδιώτης επενδύτρια, τότε θα προσπαθούσε να περιορίσει τις ζημιές της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!