O Σάκης και ο Γιώργος εξορμούν στην Κολομβία...

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα! Μετά από ένα ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και συγκίνηση, ήρθε ξανά η ώρα για λίγη… περιπέτεια.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 21:45, o Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης εξορμούν στην Κολομβία, όπου η μοίρα τούς επιφυλάσσει εκπλήξεις. 

Η δράση ξεκινά από την Μπογκοτά. Εκεί, ο Γιώργος γνωρίζει και διεκδικεί το άλλο του μισό. Για να σιγουρέψει όμως την επιτυχία του, παρασύρει τον Σάκη και δοκιμάζουν πρώτα ίσως το πιο ιδιαίτερο κούρεμα της ζωής τους… Στη συνέχεια, οι δύο ταξιδιώτες κάνουν βόλτα στη συνοικία Καντελάρια και αποφασίζουν να ροκάρουν ακόμη περισσότερο στην εκκλησία των Χεβιμεταλάδων συμμετέχοντας σε έναν εναλλακτικό εκκλησιασμό που θα θυμούνται για καιρό! 

Επόμενος προορισμός η Καρταχένα, μια πόλη που μαγεύει τον Σάκη και τον Γιώργο και τους οδηγεί να την εξερευνήσουν με τα πόδια, σοκάκι-σοκάκι. Πού να φανταστούν ότι θα συναντήσουν ελληνικό χρώμα στην καρδιά της Κολομβίας, με τον Πέτρο, μόνιμο κάτοικο της Καρταχένα να τους φιλεύει ελληνικά προϊόντα; Και φυσικά, έπειτα από τόσο φαγητό, πρέπει να καούν οι παραπανίσιες θερμίδες... oπότε, τι καλύτερο από λίγο «ξεσκούριασμα» στο surf simulator της πόλης;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !