Η ΕΡΤ με χαμηλότερα ποσοστά απο τη ΝΕΡΙΤ..

5
Με χαμηλότερα ποσοστά κινήθηκε η ΕΡΤ χθες στην πρεμιέρα σε σχέση με την ΝΕΡΙΤ την Τετάρτη που μας πέρασε. Οι τηλεθεατές και κυρίως το νεανικό κοινό όχι μονο δεν είδε ΕΡΤ την βύθισε στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Έτσι χθες η ΕΡΤ1  έκανε 7,3 στο σύνολο του κοινού ενώ στο νεανικό κοινό έκανε μόλις 4,3.Μια ημέρα πριν η ΝΕΡΙΤ έκανε 8,5 στο σύνολο και 6,5 στο νεανικό. Η ΕΡΤ επέστρεψε και το πρόγραμμα του είναι για λίγους. Είναι απίστευτο πως ένα σήμα ή μια ονομασία, μπορεί να αλλάξει και το επίπεδο. Κι ενώ η ΝΕΡΙΤ είχε βρει ρυθμούς , η ΕΡΤ μπήκε με τεχνικά προβλήματα, κάτι γελοία δελτία ειδήσεων ενδιάμεσα στην ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Η ΕΡΤ2 χωρίς τίποτα έκανε 1,1 στο σύνολο και 0,7 στο νεανικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κακή αρχή για τη νέα ΕΡΤ. Η ΝΕΡΙΤ ήταν καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η ΕΡΤ1 θελει να γινει BBC NEWS πρεπει να αλλαξει την εικονα της. Τα κακης αισθητικης πλατο, τα προηγουμενης τεχνολογιας 4:3 videowall δεν τραβανε τον τηλεθεατη. Η ενημερωση θελει να γεμιζει και το ματι κακα τα ψεματα! Ειδικα αν εισαι ΕΡΤ που οι μισοι σε εχουν στην μπουκα και οι αλλοι μισοι σε απαξιωνουν, πρεπει να δουλεψεις πολυ με την εικονα σου και να αξιοποιησεις ολα τα συγχρονα μεσα για να αρχισεις να ελκυεις το τηλεοπτικο κοινο και να δειξεις οτι σαν Δημοσια Τηλεοραση εχεις αισθητικη. Η ΕΡΤ δουλευε με τα ιδια πλατο σαν ΕΡΤ μετα σαν ΝΕΡΙΤ και τωρα παλι ΕΡΤ. Τι να γυρισει να δει ο αλλος; τα ιδια και τα ομοια;... Χρειαζεται κατι λιγο πιο εντυπωσιακο αντιστοιχο του εξωτερικου για να μην σε προσπερασει στο zapping... Τουλαχιστον ας δικαιολογηθει καπως το χρημα που δινουμε(γιατι θα το δινουμε ετσι κι αλλιως παντα,ειναι δεδομενο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @lets talk about tv

    μα με ποιους να φρεσκάρει την εικόνα της η "νεα" ΕΡΤ?

    Ολοι οι καλοί δημιουργικοί της έχουν φύγει. Αλλοι στο εξωτερικό, αλλοι στα ιδιωτικα καναλια κλπ.
    Αυτοι που εμειναν και επαναπροσλήφθηκαν είναι σε μεγάλο ποσοστό οι άνθρωποι που παλιά έκαναν τις βοηθητικές εργασίες, λόγω μειωμένης εμπειρίας κλπ.
    Και φάνηκε πολύ αυτό, την πρώτη αυτή μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με τα πλατό που λέει ο Let's talk about tv όντως το στύσιμο των σκηνικών ήταν χειρότερο απ' ό,τι της ΝΕΡΙΤ και το καλύτερο θα ήταν να γυρίσει σε αυτά... Ακόμα και τα σλόγκαν στις ειδήσεις χειρότερα είναι, συν ότι σταμάτησε να "σβήνει" το σήμα του καναλιού από πάνω αριστερά στα δελτία, κάτι που η ΝΕΡΙΤ έκανε και οπτικά την αναβάθμιζε... Το γεγονός ότι η ΝΕΡΙΤ στα δελτία είχε σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση τηλεθέασης σε σχέση με αυτά της ΝΕΤ πιστεύω ότι οφείλεται στα σκηνικά... Το παρήγορο της ιστορίας είναι ότι δεν χάλασαν σχεδόν πενηνταράκι για να φτιάξουν καινούρια σλόγκαν, να κάνουν αναβάθμιση ουσιαστική στα πλατό κλπ... Η ραδιοφωνία έμεινε ακριβώς εκεί που σταμάτησε τον Ιούνιο του 2013...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογικό βρε Γιώργο.Τα χαμηλά νούμερα, αποδεικνύουν, ότι, το κοινό έμεινε ανικανοποίητο και παγερά αδιάφορο από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της "νέας" ΕΡΤ.Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !