Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν είμαι θεατής της τηλεόρασης»

Nessun Dorma
0
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με μια διαφορετική εκπομπή από αυτή που τον είχαμε συνηθίσει.
-Τι θέλετε να κάνετε μέσα από την εκπομπή «My Life»;
«Αυτό που θέλω και προσπαθώ μέσα από την εκπομπή είναι να βάλω τη ζωή μας στο επίκεντρο, όπως δηλώνει και ο τίτλος. Ουσιαστικά πρόκειται νια τη ζωή σου, για τη ζωή μου, για τις ζωές μας. Αλλά αυτό που επιδιώκουμε είναι να δούμε την ουσία της ζωής μας» τόνισε στο Βήμα.
-Ποιο κομμάτι ακριβώς προσεγγίζετε;
«Όλα τα κομμάτια της. Θέλουμε να δούμε τις στιγμές του καθενός. Πώς συνθέτουν ένα 24ωρο. Μόλις ολοκληρωθεί μένει να δει ο καθένας μικρές υπενθυμίσεις ώστε να μπορεί να ζήσει καλύτερα. Από το τι τρώω, πόσο κοιμήθηκα, ποιον πλήγωσα δίπλα μου, αν είπα σκληρά λόγια που δεν έπρεπε, αν συμπεριφέρθηκα με αλληλεγγύη. Μικρά ερωτηματικά που γίνονται θέμα και στη συνέχεια μεγεθύνονται. Θέλουμε να εστιάσουμε στην ουσία των πραγμάτων και όχι υπό το πρίσμα της αγοράς, τι θα αγοράσω και πόσο κοστίζει. Νομίζω ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Το διαπιστώνω και στις παρέες όταν συζητάμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας έφερε ως εδώ. Αυτό βοηθάει στο να επαναπροσδιοριστούμε και να θέσουμε στόχους. Εμείς στην εκπομπή προσπαθούμε να εντοπίσουμε ανθρώπους οι οποίοι αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά προβλήματα και κατάφεραν να βγουν νικητές και να τα ξεπεράσουν. Η ουσία είναι αυτό, να νικάμε την κάθε στιγμή με απλά και ουσιαστικά πράγματα».
-Περιγράφετε κάτι που δεν είναι όμως κομμάτι της τηλεόρασης, η οποία εδώ και χρόνια «πουλάει» ψευδαίσθηση...
«Δεν είμαι θεατής της τηλεόρασης. Εχω περιορίσει πάρα πολύ τον χρόνο που βλέπω. Το ξέρω ότι ακούγεται παράλογο και ότι κάποιος μπορεί να γυρίσει και να πει "μα καλό, εσύ που δουλεύεις στην τηλεόραση δηλώνεις ότι δεν βλέπεις τηλεόραση;". Δεν βλέπω όμως γιατί δεν θέλω να επηρεάζομαι από τους άλλους αλλά κυρίως γιατί έχω περάσει πάρα πολλές ώρες της ζωής μου μπροστά από οθόνες. Οθόνες τηλεόρασης, μοντάζ, οθόνες υπολογιστών. Δεν θέλω την οθόνη στη ζωή μου, την έχω στη δουλειά μου και φτάνει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !