Δημήτρης Γιαννέτος: μιλάει για τη ζωή του στο Χόλυγουντ!

Nessun Dorma
0
Αρκετοί Έλληνες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια την τύχη τους στην Αμερική και συγκεκριμένα στη βιομηχανία του Χόλυγουντ αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιοσημείωτο προφίλ εκεί και να αναγνωριστούν για τη δουλειά τους. 


O hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος είχε ήδη μια εντυπωσιακή καριέρα στην Ελλάδα με συνεργασίες από την Vogue μέχρι και το Harper’s Bazaar, καθώς και μια exclusive λίστα διάσημων Ελλήνων πελατών, όπως Δέσποινα Βανδή, Σάκη Ρουβά, Φαίη Σκορδά, Γιώργο Λιάγκα, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Παπουτσάκη και Καλομοίρα, πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Αμερική πριν δυο χρόνια. Ήταν επίσης ο εκπρόσωπος της L’oreal στην Ελλάδα για τρία χρόνια πριν διακόψει αναγκαστικά το συμβόλαιο του για να μετακομίσει στην Αμερική. 

Με βάση του πλέον το Λος Άντζελες πηγαινοέρχεται αρκετά στη Νέα Υόρκη, και συνεργάζεται με τη γνωστή Ελληνικής καταγωγής τηλεοπτική παρουσιάστρια και παραγωγό Μαρία Μενούνος.


Ενώ η Μαρία ήταν μια δυνατή αφετηρία, η καριέρα του πολύ σύντομα άρχισε να γνωρίζει επιτυχία με τον Δημήτρη σήμερα να συνεργάζεται με τo Opus Beauty, ένα από τα πιο δυνατά πρακτορεία και να κάνει δουλειές για διεθνείς σταρ και μεγάλα περιοδικά όπως L’officiel, GQ, Marie Claire, Elle κ.α. Ο Δημήτρης βρέθηκε στην πρόσφατη τελετή απονομής των Όσκαρ, πλάι στη Μενούνος και πολλούς σταρ του Χόλυγουντ και εισέπραξε βραβείο από το Harper’s Bazzar για το χτένισμα της τηλεοπτικής παρουσιάστριας που συνόδεψε. 
Αμέτρητα είναι και τα αξιοσημείωτα σχόλια για πολλές στιλιστικές επιλογές του για τη Μαρία από μεγάλα περιοδικά της Αμερικής, όπως Harper’s Bazaar, Instyle, και People που πλέον τον κατατάσσουν στους influencers του Χόλυγουντ.

Δουλεύοντας με τη Μενούνος, ο Δημήτρης Γιαννέτος αισθάνεται ευτυχής «Η συνεργασία με τη Μαρία είναι φανταστική. Περνάμε τόσο καλά μαζί που δε νιώθω ότι δουλεύω, αλλά ότι περνάω χρόνο με μια φίλη. Η Μαρία μου έχει φερθεί σαν να είμαι οικογένειά της.”


Η ανταπόκριση για τη δουλειά του Δημήτρη ήδη στα δύο χρόνια της εκεί παραμονής του είναι εντυπωσιακά μεγάλη. Μεγάλα αμερικανικά μίντια και διεθνείς τίτλοι μιλούν ήδη με ενθουσιώδη σχόλια για τη δουλειά του Έλληνα δημιουργού και τον παρουσιάζουν σαν ένα από τα δυνατά χαρτιά της βιομηχανίας του Χόλυγουντ. “ Νιώθω ευλογημένος επαγγελματικά που είμαι στην Αμερική. Η ανταπόκριση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη κι είναι πολύ σημαντικό για μένα το ότι μεγάλοι φωτογράφοι με λαμβάνουν υπόψη τους και μου δίνουν την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους και να γίνω και εγώ ένα κομμάτι της δημιουργίας στο χώρο εδώ” σχολιάζει σχετικά ο Δημήτρης. 

Η ίδια η πόλη του Λος Άντζελες δείχνει να ταιριάζει πολύ στον Έλληνα δημιουργό “Το Λος Άντζελες σε κάνει να αισθάνεσαι κάθε μέρα που ξυπνάς ότι είσαι στον παράδεισο. Υπέροχος καιρός, όμορφη πόλη, υγιείς συνθήκες διαβίωσης. Είναι βέβαια κάποιες φορές αρκετά μοναχικά αλλά εφόσον δουλεύω και εξελίσσομαι τόσο καλά, δε μπορώ παρά να αισθάνομαι χαρούμενος και να εμπνέομαι για μένα και τη δουλειά μου”.

Μιλώντας για εμπνεύσεις, ο Δημήτρης μας αποκάλυψε ότι αντλεί ιδέες από τις μεγάλες πασαρέλες των εβδομάδων μόδας, εκεί όπου γεννιούνται όλες οι δυνατές τάσεις. “Ταυτόχρονα παραμένει αέναη πηγή έμπνευσης για μένα η δουλειά του hairstylist Guido Palo. “ προσθέτει.

Η Ελλάδα, η ζωή με την οικογένειά και τους φίλους του εδώ βέβαια του λείπουν πολύ και ανυπομονεί να επιστρέφει για τις λίγες διαθέσιμες πλέον μέρες διακοπών. Όπως, μας είπε τώρα στο ξεκίνημα του στην Αμερική όπου είναι πολύ ανταγωνιστικά χρειάζεται να παραμένει όσο το δυνατό περισσότερο αφοσιωμένος στη δουλειά του. “Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες ήταν αδύνατον να διατηρήσω επαγγελματικές σχέσεις με την Ελλάδα. Πλέον συμβουλευτικά μόνο μιλάω με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους με τους οποίους δούλευα για χρόνια στην Αθήνα, οι οποίοι είναι πλέον φίλοι μου πάνω από όλα και είμαι πάντα διαθέσιμος όποτε εκείνοι με χρειαστούν.”
Ασπασία Κουμλή- madamefigaro.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !