ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεχίζεται κανονικά το «Φως στο Τούνελ» τη νέα σεζόν

Unknown
0
Το διάστημα που προηγήθηκε κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τη μορφή άρθρων φήμες που ήθελαν τη γνωστή δημοσιογράφο, Αγγελική Νικολούλη να μην επιθυμεί να συνεχίσει την εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ» τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, τα αναληθή δημοσιεύματα τόνιζαν την ψυχική κούραση που δημιουργήθηκε στη δημοσιογράφο λόγω της πολυετούς και ψυχοφθόρας εκπομπής της. Είχε αναφερθεί ότι η υπόθεση Γιακουμάκη και αυτή της 4χρονης Άννυ ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» για να πει η δημοσιογράφος το «όχι» στη διοίκηση του σταθμού για την ανανέωση του συμβολαίου της, ενώ είχε επίσης γραφεί ότι το «Τούνελ» θα βγαίνει κάθε δεύτερη εβδομάδα από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικές μου, καθώς και του tvnea.com όλα τα παραπάνω αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αφού η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν μία φορά την εβδομάδα.

Ας μη λησμονούμε ότι οι παραπάνω υποθέσεις δεν είναι οι μόνες δύσκολες που έχει αντιμετωπίσει η Αγγελική Νικολούλη για να την κάνουν να σταματήσει την εκπομπή, αφού στην 20ετή πορεία της εκπομπής της έχει εξιχνιάσει πολλές και ακόμα πιο δύσκολες υποθέσεις βάζοντας σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα.

Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη θα είναι και τη νέα σεζόν μαζί μας προσπαθώντας να βοηθήσει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και ν’ ανάψει το «Φως» σ’ όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !