Αυτά είναι τα σχέδια για τον Νίκο Μουτσινά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν..

0
Ο Νίκος Μουτσινάς, είναι αδιαμφισβήτητα ένα δυνατό χαρτί στα χέρια των καναλιών καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο ως ηθοποιός, όσο και σαν παρουσιαστής, κάνοντας και τα δυο με μεγάλη επιτυχία. Από χθες, μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και φάνηκε να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα επιστρέψει στον Alpha με την εκπομπή Δέστε τους, ξεσηκώθηκε πλήθος σχολίων και ερωτημάτων για το που τελικά θα δούμε τον παρουσιαστή την ερχόμενη σεζόν.

Όπως είχα γράψει και χθες, επίσημη συνάντηση με τους υπευθύνους του καναλιού της Κάντζας, σχετικά με την επιστροφή του στον Alpha με το Δέστε τους, δεν έχει γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην πορεία του θα παίξει  ο Αντ1 και αυτό γιατί ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Να θυμίσω πως πέρσι, όταν η τηλεοπτική σειρά Τρίχες είχε ξεκινήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι υπεύθυνοι του καναλιού, είχαν σκεφτεί το Μουτσινά και σε ρόλο παρουσιαστή και μάλιστα ήταν βέβαιο ότι θα τον αξιοποιούσαν και σε θέση κριτή στο YFSF. Για αυτό το λόγο μάλιστα, είχαν υπογράψει συμβόλαιο. Και μπορεί το σόου τελικά να μη βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν λόγω πολιτικών εξελίξεων και οικονομικής δυσχέρειας, ωστόσο, δεν εγκατέλειψαν την αρχική τους σκέψη,καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Μουτσινά.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου, το κανάλι βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει φέτος τον Νίκο, τοποθετώντας τον στην Prime-Time ζώνη του σταθμού, όχι σε μια εκπομπή που θα θυμίζει το Nick o clock, αλλά, πιθανότατα σε κάποιο ξένο φορμά, του οποίου ήδη έχει τα δικαιώματα το κανάλι. Μάλιστα οι πληροφορίες μου θέλουν το κανάλι να μιλάει ήδη  με τον  τον  Μουτσινά, ο οποίος είναι φυσικά πολύ θετικός κι  επιθυμεί μια τέτοια συνεργασία, ωστόσο, μέχρι την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και μπορεί να υπάρξουν και ανατροπές.

toratora.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !