Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν νομίζω ότι την πορεία του Πετρετζίκη την καθόρισε η εξωτερική του εμφάνιση»

0
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς σεφ που έχουμε γνωρίσει κατά καιρούς στην ελληνική τηλεόραση. Η συμμετοχή του σε διάφορα προγράμματα και εκπομπές ωστόσο, δεν είναι η κύρια του δουλειά, καθώς δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, μίλησε για τον Άκη Πετρετζίκη, και το κατά πόσον θα είχε την ίδια εξέλιξη, αν είχε άλλη εξωτερική εμφάνιση.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στήριξε τον πρώην μαθητή του, λέγοντας: « Ο Άκης είναι ένας καταπληκτικός μάγειρας με πολλές γνώσεις και ταλέντο, αλλά κυρίως έχει μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Είναι ένα προικισμένο παιδί με φοβερό ταλέντο. Τον γνώρισα μέσα από το παιχνίδι στο οποίο δεν κρίναμε την εξωτερική εμφάνιση, αλλά τις ικανότητές του στη μαγειρική. Το πώς θέλει ο κάθε ένας να τον βλέπει, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Δεν νομίζω ότι καθόρισε την πορεία του η εξωτερική του εμφάνιση».
Όσο για το ποιους συναδέλφους του ξεχωρίζει, ο σεφ δήλωσε: «Σίγουρα τον Λευτέρη Λαζάρου και δεν το λέω γιατί είναι φίλος μου. Είναι ένας άνθρωπος που πάλεψε και κατάφερε να αναδείξει τα τελευταία σαράντα χρόνια την ελληνική κουζίνα. Έχει φοβερές ιδέες και μαγειρικές γνώσεις. Επίσης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο οποίος είναι εξαιρετικός και χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Είναι βέβαια και πολλοί άλλοι. Ο Γιάννης Λουκάκος, ο Βασίλης Καλλίδης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όλοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους και υπηρετούν επάξια αυτό που θέλουμε να λέγεται ελληνική κουζίνα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !