Μπορεί να αποτελεί παράδοση στα ΤΕDx να ανακοινώνουν τελευταίο τον παρουσιαστή, στο «ΤEDxAnogeia» όμως κάνουν και σε αυτό τη διαφορά, ανακοινώνοντας πρώτο από όλους τον παρουσιαστή, ή καλύτερα ,την παρουσιάστρια.
Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές τού εν λόγω event, που θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στα Ανώγεια Ρεθύμνου, παρουσιάστρια θα είναι η γνωστή ηθοποιός Πέμη Ζούνη.

Η συμμετοχή τής γνωστής ηθοποιού δεν εξαντλείται μόνο στην παρουσίαση του event, αλλά είναι ενεργό μέλος της οργανωτικής ομάδας, συμμετέχοντας εδώ και καιρό στις προετοιμασίες.
Το ''ΤΕDxAnogeia'' θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2015 στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, στον Άγιο Υάκινθο, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και 12 χιλιόμετρα από τον κοντινότερο οικισμό, τα Ανώγεια. Θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέμα είναι οι «Κορυφές» και moto το «LIGHT YOUR WAY UP» . Στο event 12 ομιλητές, κορυφαίοι στον τομέα δραστηριότητάς τους, θα μιλήσουν για τη διαδρομή μέχρι την κορυφή, αλλά και αν αξίζει το ταξίδι και η προσπάθεια.
Πηγή:zarpanews.gr



0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com