Μελίνα Ασλανίδου: Τι συνειδητοποίησε μετά τον θάνατο του αδερφού της;

0
Μια πιο ευαίσθητη πλευρά της Μελίνας Ασλανίδου, γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice». Την έχουμε δει αρκετές φορές να συγκινείτε δημόσια. Είναι γλυκιά, ευγενική και πάντα έχει ένα καλό λόγο να πει για όλους.
Η τραγουδίστρια, έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «ΟΚ». Μίλησε για τον έρωτα, το τραγούδι, την τηλεόραση αλλά αναφέρθηκε και στο πως επιλέγει να βλέπει τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή της.
Την έχουμε δει να συγκινείτε δημόσια, αρκετές φορές. Αντιμετωπίζει διαφορετικά πλέον την ζωή και παραδέχτηκε πως συνειδητοποίησε πολλά από τότε που  έχασε τον αδερφό της «Μα δεν γίνεται σε ένα σπίτι που καίγεται και παίρνει φωτιά από μέσα, να μην αλλάξει η ζωή όλων όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτό. Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι το «η ζωή είναι πολύ μικρή, για να είναι θλιβερή» δεν είναι απλά μια φράση που λέμε. Είναι η πραγματικότητα. Για αυτό προσπαθώ να ζω την ζωή μου με σύνεση, αγάπη και χαμόγελο. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας, πιστεύω ότι την επιτυχία την επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε ή να είμαστε μες στην μιζέρια και να κλαιγόμαστε ή να βλέπουμε την θετική πλευρά της ζωής και να μαχόμαστε για το καλύτερο. Εγώ έχω επιλέξει το δεύτερο».
Η Μελίνα Ασλανίδου, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον αδερφό της και ομολόγησε πως τον νιώθει κοντά της πάντα «Είναι ένα τραγούδι μου, το «Δεν χάνεται η ψυχή». Αυτόν τον στίχο της Ρεβέκκας Ρούση τον αγαπώ πολύ, λέει μια μεγάλη αλήθεια. Πραγματικά δεν χάνεται η ψυχή». Ο Γιάννης Πουλόπουλος την ρώτησε αν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε στον αδερφό της και εκείνη απάντησε «Όλα προλαβαίνεις να τα πεις, απλά σε άλλο επίπεδο. Εξάλλου τον νιώθω κοντά μου πάντα».
Παρά το γεγονός, ότι είναι ευσυγκίνητη επιλέγει να βλέπει πάντα την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η Μελίνα Ασλανίδου, ρωτήθηκε για το αν κλαίει, όταν στεναχωριέται και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά «Παλαιότερα έκλαιγα πολύ συχνά. Ήμουν λίγο σαν την Μάρθα Βούρτση. Τώρα είμαι περισσότερο σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη» είπε χιουμοριστικά και συμπλήρωσε «Όλα είναι μέσα στην ζωή, και το κλάμα και το γέλιο. Και κάθε στιγμή που βιώνουμε, ακόμα και όταν στεναχωριόμαστε, είναι ευλογημένη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !