Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί έκανα αγωγή σε Λιάγκα-Σταμάτη

0
Η αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη έχει συζητηθεί πολύ και από εκείνους και από τα Μέσα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που απέφευγε να σχολιάσει το γεγονός ό,τι κι αν ειπωνόταν από Λιάγκα-Σταμάτη στον αέρα του πρωινού του ΑΝΤ1 ή σε δηλώσεις τους σε άλλες εκπομπές, μίλησε τώρα.
Η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί έκανε την αγωγή και τί θα την έκανε να την αποσύρει: «Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω».
Όσο για το αν θα πάρει το πράσινο φως η εκπομπής της για του χρόνου, είπε στο People: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εκπομπή είναι σαν μαγαζί που το ανοίγεις και ξέρεις ότι μάλλον δεν θα σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά. Εμάς βέβαια μας δικαιώνει αυτή η χρονιά και με τα νούμερα, γιατί υπάρχουν καλά δείγματα, υπάρχει άνοδος. Πολλές εκπομπές δεν έκαναν πολύ υψηλά νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το "Δέστε Τους". Ο Alpha είναι ένα κανάλι που στηρίζει τους νέους παρουσιαστές. Το γεγονός πως άλλο ένα κανάλι έβγαλε ένα ομοειδές πρόγραμμα Μάιο μήνα, κάτι δείχνει. Μια δυναμική ζώνη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !