Τα αποτελέσματα στην κούρσα των πρωινάδικων και το λάθος με τη… «Σεφερλιάδα»!

0
Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και σε ένα μήνα περίπου οι πρωινές ψυχαγωγικέςεκπομπές, το «Πρωινό Αντ1» με τους Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά και το «Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή, θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές.

Από το ξεκίνημά τους είχε φανεί ότι δεν πρόκειται για έναν απλό αγώνα αλλά για μαραθώνιο αφού και οι δύο εκπομπές το… πάλεψαν και συνεχίζουν ακόμα να το παλεύουν...!

Τι δείχνει όμως σήμερα το… κοντέρ της Nieslen; Ποιες είναι οι επιδόσεις των δύο πρωινών εκπομπών λίγο πριν φτάσουν στο τέρμα; Ποια βρίσκεται μπροστά και ποια… κουράστηκε;

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης στο διάστημα των 8 μηνών, από τις 29 Σεπτεμβρίου 2014 έως και τις 29 Μαΐου 2015,το «Πρωινό Αντ1» με τον  Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά προπορεύεται στην κούρσα της τηλεθέασης σημειώνοντας 25,6% στο γενικό σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή έχει μείνει αρκετά πίσω στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 19,8% αλλά ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στο δυναμικό κοινό με 22,2% μέσο όρο.

Βέβαια βλέποντας τι συμβαίνει μήνα με μήνα στην κούρσα διαπιστώνουμε ότι ο Σεφερλής ξεκίνησε πολύ δυναμικά προπορευόμενος κατά πολύ από τους Λιάγκα-Σκορδά αλλά τελικά τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του και είτε κουράστηκε, είτε… κούρασε τους τηλεθεατές αφού το ζευγάρι του ΑΝΤ1 κατάφερε όχι μόνο να καλύψει τη διαφορά αλλά να προπορευτεί. Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, τον Μάιο, η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε 25,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή του MEGA 18% και 18,4% αντίστοιχα. Εύλογα λοιπόν κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι η… «Σεφερλιάδα», η επιλογή που έκαναν στο κανάλι της Μεσογείων να βάλουν τον Σεφερλή και στη ζώνη του prime time με το «One Mark Show», κούρασε τους τηλεθεατές!

Αυτό το μήνα πάντως, τον τελευταίο της φετινής σεζόν, θα αποδειχτεί ποια εκπομπή θα κόψει πρώτη το νήμα και ποια θα πρέπει να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να σκεφτεί τα λάθη της για την επόμενη σεζόν που οι δύο εκπομπές θα βρεθούν ξανά απέναντι στο τηλεοπτικό τοπίο…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !