Η απάντηση του Λιάγκα ενώπιον της Καμπανέλλη και η επίθεση: Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα!

0
Την Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι χθες ήταν θέμα σε πολλές εκπομπές και ιστοσελίδες η τρόπον τινά επίθεση του αδερφού της Κατερίνας Καμπανέλλη στον Γιώργο Λιάγκα για τις απόψεις που εξέφρασε σχετικά με την επιλογή του Κουινέλη να πάει στον τελικό με την εν λόγω παίκτρια. Μια παίκτρια που πέρσι δεν πέρασε τα blind και φέτος φτάνει στον τελικό, μια παίκτρια που την ψήφισε 3 φορές το κοινό να προχωρήσει, αλλά δεν μοιάζει να έχει το βάρος που θα είχε η Εύα Τσάχρα ή έστω ο Άκης Παναγιωτίδης.
Πάνω κάτω αυτή ήταν η ουσία των λεγομένων του Λιάγκα το πρωί της Δευτέρας απευθυνόμενος στον Κουινέλη κι ενώ στον προημιτελικό τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί ότι η Κατερίνα Καμπανέλλη πήρε την ψήφο του κοινού, έλεγε στον Άκη και την Εύα ότι δεν το πίστευε.
Σήμερα στο Πρωινό βρέθηκαν οι 4 φιναλίστ του The Voice 2 και ο Λιάγκας πρώτα τοποθετήθηκε για την άτυπη κόντρα που έχουν βγάλει οι χρήστες του Twitter μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και έδωσε και μια έμμεση απάντηση για όσα είπε ενώπιον της Κατερίνας.
«Επειδή γράφεται και λέγεται αυτό που λεγόταν και πέρυσι... Οι ηλίθιοι και οι βλάκες τα λένε αυτά. Ότι υπάρχει, δηλαδή, μια μονομαχία Ελλάδας και Κύπρου. Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα, εδώ κρίνουμε φωνές, αυτά είναι ηλιθιότητες, βλακείες. Σε ό,τι αφορά εμένα, επειδή έχω εμπλακεί, θέλω να πω πως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πάντα λέω τη γνώμη μου. Όταν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 με επέλεξαν για παρουσιαστή του “Voice”, ήξεραν ποιος είμαι και δεν μου είπε κανείς πώς να το παρουσιάσω. Και είναι προς τιμήν τους αυτό. Γνώριζαν ότι εγώ θα λέω τι γνώμη μου. Εγώ θα λέω τι μου αρέσει και τι όχι. Έχω πει ότι μου αρέσουν άνθρωποι από την Κύπρο ,από την Θράκη - και κάποιοι ότι δεν μου αρέσουν. Ή ότι κάποιος θεωρώ πως είναι καλύτερος από τον άλλο. Επειδή βλέπω ότι λέγεται πως μπορεί να στηρίζω κάποιον που δεν είναι από την Κύπρο, είναι μεγάλες βλακείες αυτά. Είναι ένα παιχνίδι, μην του δίνετε τόση σημασία. Τα παιδιά έχουν πάρει ήδη μεγάλη δημοσιότητα μέσω του Voice και ο ένας που θα κερδίσει από τους τέσσερις δεν έχει σημασία. Την πορεία που είναι να κάνουν, θα την κάνουν. Έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Οπότε, ό,τι του φέξει του καθενός θα γίνει. Είναι κρίμα δηλαδή... Ελλάδα και Κύπρος ίδιο πράγμα είναι. Είναι μεγάλες βλακείες, κόψτε τα αυτά. Ντροπιάζουν αυτούς που τα λένε και αυτούς που τα αναπαράγουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !