Αυτή είναι η η μαμά της Beyonce!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Η μητέρα της Beyonce πόζαρε για το τεύχος Ιουλίου στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ebony», με ένα φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς και απέδειξε ότι στα 61 της εξακολουθεί να είναι hot.



Στις εντυπωσιακές λήψεις που φιλοξενούνται εντός του περιοδικού, η σχεδιάστρια μόδας Tina Knowles ποζάρει αισθησιακά στον φωτογραφικό φακό επιδεικνύοντας το γεμάτο καμπύλες κορμί της και τα πλούσια κάλλη της.



Προσφάτως παντρεμένη με τον 68χρονο Richard Lawson, η Tina Knowles φαίνεται ανανεωμένη και όπως γράφει και στο εξώφυλλο του περιοδικού «είναι ερωτευμένη ξανά και κάνει πολύ καλό σεξ».



Η Tina Knowles στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό αποκάλυψε ότι κάνει πιλάτες πέντε φορές την εβδομάδα και φυσικά προσέχει τη διατροφή της, για να διατηρεί την σιλουέτα της σε φόρμα.



Ακόμη, αναφέρθηκε στο οδυνηρό διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο. Η Tina Knowles χώρισε από τον πατέρα των παιδιών της και μάνατζερ των Destiny's Child, Matthew Knowles, όταν εκείνος παραδέχτηκε ότι όχι μόνο έχει δεσμό την ηθοποίο Alexsandra Wright αλλά ότι έχει και ένα γιο μαζί της.



Τέλος, μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας της, λέγοντας ότι στα 18 εγκατέλειψε το πατρικό της για να πάει ολομόναχη στην Καλιφόρνια και να ανοίξει ένα κομμωτήριο. Το κομμωτήριό της έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή της περιοχής και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να έχει μεγάλη πελατεία.

Στη συνέχεια όταν οι κόρες της ασχολήθηκαν με το συγκρότημα Destiny's Child σχεδίαζε τα κοστούμια τους. Για να ολοκληρωθεί σαν σχεδιάστρια μόδας παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή ραπτικής.

faysbook.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !