50 Shades of Grey:τι θα γίνει στο νέο βιβλίο, που θα προκαλέσει θραύση;

0
Το κορυφαίο best seller των τελευταίων ετών της E.L. James, μετά τον παροξυσμό με την μεταφορά του στον κινηματογράφο, βγάζει νέα συνέχεια.
Η τριλογία της συγγραφέα, μάλλον δεν είναι αρκετή για το κοινό της και ο mr. Grey φορά και πάλι το κοστούμι του για να σαγηνεύσει. Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι», όπως έγιναν γνωστές στο Ελληνικό κοινό, αποκτούν τέταρτο κατά σειρά βιβλίο, που αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τα προηγούμενα.
Το συγκεκριμένο ονομάζεται «Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian», και περιγράφει -όπως μαρτυρά ο τίτλος- τον τρόπο που ο πρωταγωνιστής βιώνει όλες τις σεξουαλικές εμπειρίες, που παρατίθενται, αλλά και την σχέση του με την Anastasia Steele. Αναλυτικά δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα κάθε πιστού αναγνώστη της σειράς των βιβλίων, όπως: «Τι σκεφτόταν όταν η Ana μπήκε στο γραφείο του;», «Τι τον έκανε να θέλει τόσο πολύ να είναι αυταρχικός;», «Γιατί δεν μπορεί κανείς να τον αγγίξει;» και πολλά ακόμη.
Το βιβλίο βγήκε μόλις χτες στην αγορά και ήδη γίνεται «χαλασμός» για την αγορά του. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έρθει μεταφρασμένο και στην χώρα μας.



peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !