4o βιβλίο στη σειρά "50 Αποχρώσεις του Γκρι". Aυτή τη φορά από τη ματιά του ήρωα

Γιώργος Τζοβάρας
0
Το επιβεβαίωσε η συγγραφέας. Γιατί άλλο να μαθαίνεις το πως αισθανόταν η Aναστάζια όταν της έκανε τον πισινό ριγέ με το μαστίγιο o Κρίστιαν κι άλλο να μπαίνεις μέσα στο μυαλό του Kρίστιαν.

Ούτε ο Κουροσάβα με το "Ρασομόν" δηλαδή τέτοια έμπνευση που είχε τους ήρωες του να διηγούνται την ιστορία από τη δική τους πλευρά.  Αναφέρω  το παραπάνω παράδειγμα, γιατί αποδεδειγμένα η γραφή της Ε.Λ.Τζέιμς έχει την ίδια καλλιτεχνική αξία και βάθος. Τουλάχιστον  αν έχεις μια έφεση στο κακό γούστο και παράδοξα κωμικά γούστα.

Όμως "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και η Τζέιμς αποφάσισε να αρμέξει κανονικά την χρυσή αγελάδα με το βιβλίο να κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου κατόπιν όπως λέει η ίδια, απαίτησης των αναγνωστών. 125 εκ. αντίτυπα πούλησε σε όλο τον κόσμο η πρωτότυπη τριλογία, βάλε και τα λεφτά από τις ταινίες,  βάλε ότι μάλλον δεν έχει έμπνευση η ίδια να γράψει κάτι άλλο, σου λέει ας επιστρέψουμε στον τόπο του εγκλήματος. Κι έτσι αυτή τη φορά θα δούμε τη σαδομαζό σχέση όχι μέσα από τα συναισθήματα και την οπτική της ηρωίδας αλλά του ήρωα. Βαρετό μεν εφ’ όσον η ιστορία είναι γνωστή, εμπορικά πιασάρικο δε αν σκεφτεί κανείς ότι έτσι πιάνει δύο κοινά: To γυναικείο που θα ήθελε να μάθει τι σκεφτόταν ο Κρίστιαν όταν έδενε την Αναστάζια σαν γαρδούμπα αλλά και το αντρικό που μετά από τόσο ντόρο, πιθανότατα αυτή τη φορά να τσιμπήσει το δόλωμα της ταύτισης.

"O Kρίστιαν είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας και οι αναγνώστες γοητευόντουσαν πάντα από τις επιθυμίες, τα κίνητρα του και το τραυματικό του παρελθόν. Και όπως ξέρει οποιοσδήποτε έχει ποτέ βρεθεί σε σχέση, υπάρχουν πάνα δύο πλευρές σε κάθε ιστορία" δήλωσε η ίδια κοιτάζοντας με ανυπομονησία τα βιβλιάρια του τραπεζικού της λογαριασμού να αβγατίζουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !