Βάσω Λασκαράκη: Το Mega, το πρωινό και η αμοιβή!

0
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε μεταξύ άλλων για το πρωινό που δεν παρουσίασε, την αμοιβή αλλά και τους άλλους ηθοποιούς που κάνουν εκπομπές!
-Φέτος έφτασες στο «παρά 5» για να παρουσιάσεις το πρωινό του Mega αλλά τελικά δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία. Τελικά τι εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;
Δεν ξέρω συγκεκριμένα, γιατί για εμένα παίζουν μεγάλο ρόλο οι συγκυρίες και οι συνεργάτες. Δεν είναι η δουλειά μου να παρουσιάζω, εγώ είμαι ηθοποιός και έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο. Θέλω να νιώθω αυτή την ασφάλεια. Αν ήθελα να εκτίθεμαι στον κόσμο θα γινόμουν παρουσιάστρια.
-Ναι άλλα κι άλλοι συνάδελφοι σου, βλέπε Μάρκος Σεφερλής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ζέτα Μακρυπούλια κι όχι μόνο, το κάνουν με επιτυχία...
Κι αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν κι αισθάνονται άνετα με αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μάκρος νιώθει πολύ άνετος μέσα σε αυτό και συν τοις άλλοις κάνει χρόνια επιθεώρηση και μάλιστα είναι ένα είδος που το παίζει στα δάχτυλα. Η Ζέτα, επίσης, είναι πολύ ψημένη και η Ντορέτα είναι επίσης πολύ άνετη. Το ζωντανό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και δεν ξέρω αν μπορώ να βγω στον «αέρα» για 3 συνεχόμενες ώρες. Σαν Βάσω φοβάμαι να παρουσιάσω ζωντανή εκπομπή. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι προτάσεις είναι πολύ τιμητικές, ωστόσο εγώ μέσα μου δεν νιώθω 100% έτοιμη να το κάνω.
Αν το Mega σου έδινε τα διπλάσια χρήματα θα το έκανες;
Τα χρήματα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ και ειδικά στις δύσκολες εποχές που είμαστε τώρα. Και συνήθως οι άνθρωποι που παρουσιάζουν δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στις πληρωμές τους όπως οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί... Αλλά συνεχίζω να την φοβάμαι την παρουσίαση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !