Κόβεται ο ¨Κόσμος Ανάποδα¨!

2
Με σκωτσέζικο ντους παρομοιάζουν το τελευταίο διάστημα – οι κακές γλώσσες του Φαλήρου, την καθημερινότητα της διευθύντριας σύνταξης των ειδήσεων Λίας Παρασκευά! Δεν πρόλαβε – λένε, να χαρεί για την επισημοποίηση των νέων καθηκόντων της και τη χαρά, διαδέχθηκαν η λύπη και τα νεύρα, από την απόφαση της διοίκησης του καναλιού να κόψει την εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσίαζε με μεγάλο ενθουσιασμό η Σοφία Τσίπα! Αιτία οι δεσμοί αίματος που συνδέουν τις δύο γυναίκες.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θσ κοψουν την εκπομπη π χει κανει την πιο μεγαλη αισθηση, με μια φοβερη παρουσιαστρι,με μοναδικους καλεσμεμους,κ συνεντευξειε π αναπαραγομται συνεχως;;αβυσος ψυχη του σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πανε καθολου καλα εκει μεσα καλυτερα κοψουν το κεφαλι τους.Ακου εκει αιτια ειναι οι δεσμοι αιματος που συνδεει της δυο γυναικες.Ντροπη τους!Η καλυτερη εκπομπη του καναλιου ειναι.Τι σημασια εχει αν ειναι συγγενεις η οχι.Η Τσιπα ειναι φοβερη παιδια Εχει πολυ ωραιους καλεσμενους και διασκεδαζει μαζι τους οπως κι εμεις με τις ωραιες συνεντευξεις μαλλον φιλικες συζητησεις που κανει.Ετσι σαν να ειναι φιλαρακια που τα λενε.Εχει αυτον τον μοναδικο τροπο για να σε κανει να περνας ευχαριστα.Κριμα παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !