Στο πλατό της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" βρέθηκε χθες το βράδυ η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποφάσισε να στείλει ένα πάκέτο σε μια γυναίκα που την βοήθησε την περίοδο που η μητέρα της (η οποία έχει "φύγει") περνούσε δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.
Εκτός αυτού η παρουσιάστρια θέλησε να εξιστορήσει όλα όσα περνούσε αυτά τα χρόνια, αφού το πρωί ανέβαινε τον δικό της "Γολγοθά" και την υπόλοιπη μέρα έπρεπε να ήταν μες στην καλή χαρά, στην εκπομπή που συμμετείχε!
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός... που γίνομαι, πείτε μου μόνο ένα λόγο που η Μαρία Ηλιάκη έπρεπε να μπει σε αυτή την διαδικασία; Να κλαίει με μαύρο δάκρυ... στην τηλεόραση, στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" για όλα όσα πέρασε; Ναι, η εκπομπή ήταν συγκινητική... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ένα προβεβλημένο πρόσωπο να εκτεθεί τόσο πολύ!


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com