Τρίχες ήταν και πέρασαν!

0
Την Τρίτη που μας πέρασε ολοκληρώθηκε και η σειρά ¨Τρίχες¨ των Ρήγα-Αποστόλου,που κράτησε
παρέα στους λίγους φανς της σειράς για 22 ολόκληρα επεισόδια.Αρχικά,αξίζει να ξεκινήσουμε από το θετικό στοιχείο,το οποίο είναι ότι η σειρά δεν κόπηκε εξαιτίας των χαμηλών μετρήσεων.O Ant1 φαίνεται πως δεν θέλει να επαναλάβει κακές τακτικές του παρελθόντος και κράτησε το σήριαλ στο πρόγραμμα του μέχρι τελικής πτώσης.

Από εκεί και πέρα οι λόγοι που η σειρά δεν είχε επιτυχία είναι απλοί και ξεκάθαροι.Πως να πάει καλά μία δουλειά στην οποία οι πιθανότητες της επιτυχίας της έχουν βασιστεί στις guest εμφανίσεις ανθρώπων της showbiz?Το κοινό της prime time και κυρίως της ελληνικής μυθοπλασίας δεν εντυπωσιάζεται από τέτοιου είδους έκτακτες προσθήκες και όσες φορές επιχειρήθηκε να γίνει κάτι τέτοιο το αποτέλεσμα δεν βγήκε πολύ καλό.

Παράλληλα στο έργο και στα 22 επεισόδια υπήρχε μία ακατάπαυστη υστερία.Φωνές,ουρλιαχτά και ένα ασταμάτητο πέρα δώθε αποτελούσαν τη σειρά και αυτό κούραζε τον τηλεθεατή.Είναι η ώρα που ο κόσμος θέλει να χαλαρώσει και να πάρει μία ανάσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να τον πιάσει η υπερένταση και να αναγκάζεται να παίρνει τα υπογλώσσια με το κιλό.

Ένα ακόμη λάθος ήταν ότι οι ατάκες και οι διάλογοι στο σενάριο περιορίζονταν σε εσωτερικά αστεία,που για να αντιληφθεί κάποιος πρέπει να είναι γνώστης όλου του star system.Πάρα πολλές φορές αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις της showbiz,ωστόσο μέσα από μία σειρά που δεν βαφτίζεται σατιρική δεν ξέρω τι χώρο έχουν.

Κλείνοντας,θα τελειώσω με την πιο βασική αδυναμία της σειράς,που ήταν η πλοκή.Δεν υπήρχε κάτι το ενδιαφέρον στον τρόπο που εξελισσόταν η υπόθεση και δεν είχε κανείς την περιέργεια να μάθει τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.

Εν κατακλείδι,ελπίζω μετά οι ¨Τρίχες¨ να δούμε πολύ καλύτερες δουλειές,οι οποίοι θα αποφεύγουν τα λάθη και τις αστοχίες τους...

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !