Γιώργος Λιάγκας : Τι λέει για το συμβόλαιο του;

0
Για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 αλλά και για την πιθανότητα νέας τηλεοπτικής συνεργασίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απάντησε και για το κατά πόσο έχει σκεφτεί να μην είναι του χρόνου στο πρωινό του ΑΝΤ1.
Στο βίντεο που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Happy day», ο Γιώργος Λιάγκας σε ό,τι αφορά το αν αυτός και η Φαίη Σκορδά έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1, απαντά:
«Δεν έχουμε ανανεώσει. Υπάρχει μια μονομερής δυνατότητα από τον ΑΝΤ1 να μας ανανεώσει το συμβόλαιο. Από ότι έχει δηλώσει ο Γιάννης Λάτσιος αυτό θα γίνει, άρα φαντάζομαι θα ανανεώσουμε. Δεν έχουμε όμως ανανεώσει ακόμα, ούτε έχουμε κάνει κάτι επίσημα».
Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε ότι η προσωπική παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ τους έχει πλέον λυθεί: «Οταν είχε γίνει όλη η παρεξήγηση με τον Δημήτρη είχα πει ξεκάθαρα ότι δεν αφορούσε τη μετακίνησή μας από το Mega στον ΑΝΤ1. Ηταν ένα θέμα τελείως προσωπικό μεταξύ μας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ξαναμιλάμε με τον Δημήτρη. Αν υπήρχε το τηλεοπτικό θέμα δεν θα μιλάγαμε. Ηταν ένα θέμα προσωπικό μεταξύ δύο ανθρώπων που κάνουν παρέα. Έχει συμβεί κάτι, ίσως κάποιοι λάθος χειρισμοί, κάποια λάθος πράγματα, δόθηκαν οι εξηγήσεις έτσι όπως έπρεπε να δοθούν και τελείωσε η ιστορία».
Στο ερώτημα, όμως, αν υπάρχει πιθανότητα νέας συνεργασίας μαζί του τη νέα σεζόν η απάντηση ήταν αρνητική: «Θεωρώ πως όχι. Θεωρώ πως όταν κάτι σπάει τηλεοπτικά θα ήταν λάθος να ξαναενωθεί στην πορεία. Θα ήταν πισωγύρισμα και για μένα και για τον Δημήτρη...».
Τέλος στο ερώτημα αν σκέφτεται να μην είναι του χρόνου στο πρωινό, ο Γ. Λιάγκας δεν κρύφτηκε («έχει περάσει απ' το μυαλό μου» παραδέχτηκε), αλλά δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !