Ανδρέας Γεωργιού και οι τηλεοπτικές φήμες...

0
Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύει αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Γεωργίου.Ο πετυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει διασπάσει το επαγγελματικό τμήμα του μυαλού του σε τρία κομμάτια για λογαριασμό πάντα του Ant1.

Έτσι αυτή την περίοδο ρίχνει τις τελευταίες πινελιές για το grande φινάλε της καθημερινής σειράς ¨Μπρούσκο¨,ενώ κανονικά είναι σε εξέλιξη και τα γυρίσματα του ¨Ρουά Ματ¨.Παράλληλα,βρίσκεται σε αναζήτηση σχετικά με τη νέα καθημερινή σειρά που θα ενταχθεί από την επόμενη σεζόν στον Ant1 Κύπρου,αλλά και Ελλάδος.Έχει στο μυαλό του σύμφωνα με το tvέθνος να μεταφέρει επί της οθόνης τα βιβλία της Λένας Μαντά,¨Όσο αντέχει η ψυχή¨ και ¨Με λένε Ντάτα¨.Δύο δουλειές,οι οποίες έχουν βάλει πλώρη για το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι το γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει νέες παραγωγές δεν σημαίνει πως το ¨Μπρούσκο¨ δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Υ.Γ Στο μεταξύ,οι ελπίδες των ανθρώπων του καναλιού να συνεργαστούν επί καθημερινής βάσεως με την Έλενα Ακρίτα έχουν εξατμιστεί,από τη στιγμή που αποχώρηση από τον όμιλο ο Πέτρος Μπούτος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !