Πήραν το πράσινο φως τα ¨Καρντάσιανς¨!

0
Χθες στον Αντ1 οριστικοποιήθηκαν δύο πολύ σημαντικά θέματα με άξονα το Γρηγόρη
Αρναούτογλου.

Αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε τα χέρια και επίσημα για να παρουσιάσει το νέο μαγειρικό παιχνίδι με τίτλο ¨Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου¨,το οποίο προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του σταθμού.

.Πριν όμως πει το τελικό ναι έπειτα από το στενό μαρκάρισμα των Αντενικών,διαβεβαιώθηκε από το δίδυμο Καλημέρης-Λάτσιος ότι τη νέα χρονιά δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το νέο concept,αλλά θα συνεχίσει να παρουσιάζει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν και τα ¨Καρντάσιανς¨. Ο Γρηγόρης ήθελε πολύ να πάρει η εκπομπή το πράσινο φως και τα κατάφερε και πως είναι δυνατόν να γίνει κάτι αντίθετο,αφού το πρόγραμμα χτυπάει τις περισσότερες φορές νούμερα τηλεθέασης άνω του 20%.Μάλιστα έχει σκεφτεί ήδη τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή,αφού θέλει να βελτιώσει το προιόν πάρα πολύ,ώστε η εκπομπή να έχει σταθερή καλή πορεία και όχι τις φετινές διακυμάνσεις που θυμίζουν σκοτσέζικο ντους.

Συγκεκριμένα στέλεχος του σταθμού μιλάει στην Κλεοπάτρα Πατλάκη και το yupiii.gr και δηλώνει τα εξής:
«Η αλήθεια ειναι οτι ο Γρηγόρης προβληματίστηκε πολύ για το αν θα πρέπει να παρουσιάσει το παιχνίδι. Από τη μια φοβόταν μην " καεί " από το καθημερινό και από την άλλη ήθελε να σιγουρέψει οτι ένα " ναι" στο παιχνίδι, δεν θα σήμαινε οτι του χρόνου θα έκανε μόνο αυτό και όχι τα " Καρντάσιανς". Γιατί ο Γρηγόρης επιθυμεί διακαώς- και ο ΑΝΤ1 όπως φαίνεται δεν έχει αντίρρηση- να κάνει και του χρόνου τα " Καρντασιανς" που ειναι δική του ιδέα και ήδη έχει σκεφτεί και τις αλλαγές που θα κάνει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !