Γερμανού: «Το "για πάντα" δεν το ζητάς εσύ από έναν άντρα, στο φέρνει η ζωή»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στην εφημερίδα "Αγορά" παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και παραδέχτηκε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, αλλά επίσης δεν δίστασε να πει πως έχει φερθεί λάθος στις περισσότερες ερωτικές της σχέσεις. 

«Είμαι πολύ καλά, ήρεμη, ανανεωμένη και κάνω κάθε μέρα τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό. Δεν πρέπει τίποτα στη ζωή μας να το θεωρούμε δεδομένο και εκτός από το να ζητάμε πράγματα από το Θεό πρέπει να μην ξεχνάμε ποτέ να λέμε και ευχαριστώ», δήλωσε χαρακτηστικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε πως παίρνει την ευθύνη των χωρισμών της.

«Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών μου, με την έννοια ότι έχω φερθεί λάθος στις περισσότερες από τις ερωτικές μου σχέσεις. «Το για πάντα» δεν το ζητάς εσύ από έναν άντρα, στο φέρνει η ζωή, το σύμπαν και η μοίρα. Οι άντρες, όπως και οι γυναίκες δεν έρχονται κατόπιν παραγγελίας με κούριερ στο σπίτι σου. Έρχονται με κάποιον μαγικό τρόπο και εσύ απλά τους εκτιμάς και απολαμβάνεις το δώρο που σου δόθηκε ή δεν τους εκτιμάς και τους χάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !