Στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή Join Us, μιλάει η Κατερίνα Καινούργιου και εκτός των άλλων μιλάει για τον συντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και στις σχέσεις της με τους συναδέλφους της.
"Πιστεύω ότι Θεός μ' αγαπάει για κάποιο λόγο γιατί νομίζω ότι είμαι και καλός άνθρωπος, δεν έχω πειράξει κανέναν. Οπότε μου έστειλε τον Βασίλη σε μια περίοδο που έπρεπε να μου τον στείλει γιατί έλεγα ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο να κάνω μια ωραία σχέση και ότι τα χειρίζομαι όλα λάθος", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε αναφέροντας πως είναι οι σχέσεις με τους συναδέλφους της.
"Ο μόνος άνθρωπος που μπορώ να πω ότι ταιριάζω πιο πολύ είναι η Αλέκα. Με την Αλέκα θα κάτσουμε λίγο στο καμαρίνι, θα πούμε τα δικά μας, έχουμε τις ίδιες απόψεις. Με τους άλλους δυο, την Μπέτυ και το Γιώργο μια χαρά θα γελάσουμε αλλά δεν ταιριάζουμε, δεν θα ήταν οι άνθρωποι που θα έπαιρνα να βγούμε για καφέ".


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com