Έρχεται το «Γάμος αλά Ελληνικά 2»

0
Την 25η Μαρτίου 2016, ημέρα εθνικής επετείου στην Ελλάδα, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος του «Γάμος Αλά Ελληνικά», της ταινίας που το 2001 αποτέλεσε την έκπληξη της χρονιάς.

Σε ένα σενάριο της πρωταγωνίστριας Νία Βαρντάλος, η ταινία ακολουθούσε την γνωριμία μιας νεαρής κοπέλας τρίτης γενιάς Ελλήνων μεταναστών στο Σικάγο με έναν Αμερικανό.

Οι πρώτες αρνήσεις της οικογένειας κάμπτονται και τη θέση τους παίρνουν οι προσπάθειες να τον φέρουν στα «ελληνικά» μέτρα τους.

Ο «Γάμος αλα Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια και παραγωγό τη Ρίτα Γουίλσον, σύζυγο του Τομ Χανκς, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 365 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα έκοψε περισσότερα από 700.000 εισιτήρια.

Παράλληλα αποτελεί ρεκόρ το γεγονός πως είναι η πρώτη ταινία με τόσες εισπράξεις που δεν βρέθηκε ποτέ στο νο.1 του box office.

Tην τότε επιτυχία ακολούθησε μια αποτυχημένη προσπάθεια να μεταφερθεί στην τηλεόραση, χωρίς τον Τζον Κορμπέτ, η οποία κράτησε μονάχα 6 επεισόδια.

Τη νέα αυτή ταινία θα σκηνοθετήσει ο Κερκ Τζόουνς (της «Νάνι Μακ Φι» με την Έμα Τόμσον) και την παραγωγή θα επιμεληθούν ξανά η Ρίτα Γουίλσον, ο Τομ Χανκς, ο Γκάρι Γκούτζμαν, αλλά και η Νία Βαρντάλος που θα κρατήσει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το δεύτερο μέρος του «Γάμος αλα Ελληνικά» θα κονταροχτυπηθεί στα ταμεία με το πολυαναμενόμενο «Dawn of Justice», την περιπέτεια που θα ενώσει τον Μπάτμαν (Μπεν Άφλεκ) με τον Σούπερμαν (Χένρι Καβίλ), στις 25 Μαρτίου του 2016.


cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !