Αντ1:Έτοιμο σχεδόν το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν!

1
Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη:

Παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση διανύει μία από τις δυσκολότερες οικονομικά περιόδους της ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δοκιμάσει νέα προγράμματα με στόχο την ενίσχυσή του σε νέες ζώνες αλλά και την κάλυψη κάποιων κενών. Το πρώτο νέο πείραμα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Μαΐου, στις 10 το πρωί, τιτλοφορείται «Πρωινό Σου Κου» και στο τιμόνι της παρουσίασης έχει την Μαρία Μπεκατώρου. Μαζί της θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ελισσάβετ Κυρίτση, ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Φραν και η Αννα Ζηρδέλη. Το κανάλι παρουσίασε τους συντελεστές της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και το παρόν έδωσαν ο γενικός διευθυντής προγράμματος κ. Γιάννης Λάτσιος, ο σύμβουλος προγράμματος κ. Τζώνης Καλημέρης και η διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη.
Στο ερώτημα γιατί το κανάλι επιλέγει μία ζώνη την οποία είχε εγκαταλείψει και η οποία δεν αποφέρει ιδιαίτερα κέρδη ο κ. Λάτσιος τόνισε πως «ευελπιστούμε να έχουμε κέρδη και έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα χαμηλού κόστους. Μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πείραμα το οποίο θα προβάλλεται ως τα τέλη Ιουνίου και εν συνεχεία εφόσον όλα πάνε καλά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε πολύ καλή σχέση και σταθερή συνεργασία και η ομάδα που θα την πλαισιώνει είναι παιδιά τα οποία πιστεύουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με το concept της συγκεκριμένης εκπομπής».
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και θέματα τα οποία αφορούν την οικονομική δυσχέρεια των καναλιών με τον κ. Λάτσιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «πλέον μιλάμε για μία αγορά η οποία διαχειρίζεται 180 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστικά έσοδα, γεγονός που δείχνει το πόσο συρρικνωμένη είναι η αγορά. Δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ανοίγματα αλλά μόνο προσεκτικά βήματα». Τέλος σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του προγράμματος για την επόμενη σεζόν αμφότεροι οι κ.κ. Λάτσιος και Καλημέρης αποκάλυψαν πως είναι σχεδόν έτοιμο και θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στο καλοκαίρι.

tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπάρχουν πληροφορίες για τις ελληνικές σειρές που θα πλαισιώσουν την prime time;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !