Xωρίζει από του χρόνου η παρέα των «Καρντάσιανς»

2
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και παρά τις φήμες περί οριστικού τέλους της εκπομπής, επιθυμεί να κρατήσει την εκπομπή στον ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν (Οκτώβριος 2015-Ιούνιος 2016) αλλά κάνοντας ανανέωση τόσο στους συνεργάτες-συμπαρουσιαστές όσο και στη θεματολογία της παραγωγής.

Βέβαια ως κεντρική βάση του talk show θα παραμείνουν οι συνεντεύξεις οι οποίες απέδωσαν σε τηλεθέαση και αναπαράχθηκαν από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ετσι, η συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου θα διαρκέσει μέχρι τέλους Ιουνίου, οπότε τα «Καρντάσιανς» θα κατεβάσουν την αυλαία τους, ενώ με τον Δημήτρη Στραρόβα ενδέχεται να συνεχιστεί από το φθινόπωρο, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου στηρίζει τον ηθοποιό-μουσικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος πιστεύει στα «Καρντάσιανς» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί θεωρεί πως έφεραν άλλον αέρα στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Ετσι, με το που κλείσει η σεζόν ο Γρηγόρης θα αναζητήσει νέους συγκατοίκους για το τηλεοπτικό σπίτι του.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μαλλον θελει να μεταφερει το ραδιοφωνικο του τριο στην tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ η Μαρια θα κανει δικα της πραγματα και οποτε ειναι λογικο να μην ειναι αλλιως σουπα γινεται,ο Σταροβας τι θα κανει? ια τον κρατησουν στο καναλι η δεν?
    Προτιμω την Ρανια Κωστακη να φερει βασικα ολο το τριο αν μπορεσει.
    Την Ρανια την παω ετυχε να την γνωρισω.Τυγχαινει να ερχετε ποτε ποτε να παιζει μουσικη σε καποιο μαγαζι στο μερος που ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !