Ticker

10/recent/ticker-posts

The Voice: απόψε το 9ο επεισόδιο (1o των Battles)! #thevoicegr


Ανήμερα του Πάσχα έρχεται το 1ο επεισόδιο των ‘’Μαχών’’! Κάνοντας έναν απολογισμό για τις οντισιόν, μπορούμε να πούμε ότι αυτές επεφύλασσαν πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες στιγμές. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τα παραδοσιακά τραγούδια πέρασαν 100% στην επόμενη φάση, για την ακρίβεια ήταν 4 στα 4, ένα της Ανατολικής Ρωμυλίας, ένα ποντιακό, ένα κυπριακό και ένα ηπειρώτικο σε σύγχρονη διασκευή και μάλιστα τραγουδισμένο από Κρητικό! Τέσσερα συν ένα θα μπορούσαμε να πούμε. Ένα από ξένη χώρα, τις Η.Π.Α., αφού η country μουσική μάλλον ως η παραδοσιακή μουσική της Αμερικής μπορεί να χαρακτηριστεί παρά ως κάποιο σύγχρονο είδος μουσικής!

Ακούσαμε επίσης κάποια τραγούδια δύο φορές! Ποια ήταν αυτά; Το ‘’Κι έμεινα εδώ’’ του Μπάμπη Στόκα, με το οποίο πέρασαν και οι δύο παίκτες που το είπαν,  το ‘’All of me’’ του John Legend, με το οποίο πέρασε ο ένας παίκτης, ενώ η νεαρή παίκτρια από τη Μονεμβασιά δεν τα κατάφερε και τέλος το ‘’Read all about it’’ της Emeli Sande, με το οποίο η μία 17χρονη παίκτρια πέρασε και η άλλη όχι.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες, των οποίων τα τραγούδια ακούστηκαν περισσότερες φορές βρίσκονται στην παρακάτω λίστα. Με π σημειώνονται τα τραγούδια που πέρασαν και με κ τα τραγούδια που κόπηκαν. Η λίστα αυτή είναι ενδεικτική των επιλογών των υποψηφίων, οι οποίες κινήθηκαν αρκετά στο ‘’έντεχνο’’ τραγούδι, (όπως έχει ονομαστεί και μ’ αυτή τη λέξη όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει ο συνομιλητής μας, άρα γιατί να την καταργήσουμε), ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στη λίστα βρίσκεται η Τζένη Βάνου, η καριέρα της οποίας βρισκόταν στο απόγειό της πριν από πολλά χρόνια! Τέλος, αναφέρονται τα τραγούδια των coach, που διάλεξαν οι υποψήφιοι και ήταν συνολικά πέντε.

Μπάμπης Στόκας
Κι έμεινα εδώ, 2 φορές-π
Βγες στο μπαλκόνι να δεις-κ
Νατάσα Μποφίλιου
Κοίτα εγώ (με Γιάννη Χαρούλη)-κ
Εν λευκώ-π
Κρύψου-π
Γιάννης Χαρούλης
Κοίτα εγώ (με Νατάσα Μποφίλιου)-κ
Κρυφτό (με Γλυκερία)-κ
Η επιμονή σου (με Ελεονώρα Ζουγανέλη)-π
Γλυκερία
Κρυφτό (με Γιάννη Χαρούλη)-κ
Αντικριστά (με Κώστα Μακεδόνα)-π
Δεν έχω πολλά-π
Άννα Βίσση
Λάμπω-κ
Ακόμα μία-κ
Μεθυσμένη Πολιτεία-π

Στέλιος Ρόκκος
Είμαι δικός σου-κ
Έμεινα εδώ-κ
Αντώνης Βαρδής
Θέλω να σε δω-π
Θα ‘θελα να ήσουνα εδώ-π
Χρήστος Θηβαίος
Μικρή Πατρίδα-π
Ο ‘Αμλετ της Σελήνης-π
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Καλύτερο ψέμα-π
Δεν έχω χρόνο-κ
Νίκος Οικονομόπουλος
Εξαιτίας σου-π
Μη φύγεις τώρα-π
Έλενα Παπαρίζου
Γύρνα με στο χθες-κ
Δε θέλω άλλον ήρωα-κ
Τζένη Βάνου
Αν είναι η αγάπη αμαρτία-π
Χίλιες βραδιές-κ
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Η αγάπη αργεί-κ
Η επιμονή σου (με Γιάννη Χαρούλη)-π

Τραγούδια coach
Μελίνα Ασλανίδου
Τετάρτη Βράδυ (με Αντώνη Ρέμο)-π
Τι σού ‘κανα και πίνεις (διασκευή)-π
Αντώνης Ρέμος
Δυο ψέμματα-π
Έσπασε η νύχτα-π
Δέσποινα Βανδή
Καλημέρα-π


Απόψε το βράδυ λοιπόν, θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας, προχωρώντας στη ‘’μάχιμη’’ φάση του παιχνιδιού, τα Battles! Θα δούμε ποιες αγαπημένες φωνές θα νικήσουν, ποιες ερμηνείες θα αντέξουν, ποιοι παίκτες θα τραγουδήσουν καλύτερα απ’ ό,τι στις οντισιόν. Φέτος τα Battles είναι συναρπαστικά, όχι μόνο γιατί θα υπάρχουν νικητές που θα συνεχίσουν, αλλά γιατί θα υπάρχουν και ηττημένοι, στους οποίους θα δοθεί ‘’δεύτερη ευκαιρία’’, αφού οι coach έχουν το δικαίωμα να ‘’κλέψουν’’ παίκτη άλλης ομάδας, που έχασε στη ‘’Μάχη’’ και να τον πάρουν μαζί τους στην επόμενη φάση των live! Ένα ρινγκ και οκτώ ‘’Μάχες’’ μας περιμένουν απόψε,  πλαισιωμένες από ένα τεράστιο στούντιο! Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι τα επιχειρήματα των coach, οι οποίοι πρέπει να ακούσουν με πολλή προσοχή τους παίκτες και να πάρουν αποφάσεις για τη συνέχεια! Βοηθοί τους θα είναι οι: Γιάννης Γιοκαρίνης για τον Μιχάλη Κουϊνέλη, Γιάννης Βαρδής για τη Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Δάντης για τον Αντώνη Ρέμο και Γιώργος Παπαδόπουλος για την Μελίνα Ασλανίδου!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια