Πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ στο Game of Thrones

Γιώργος Τζοβάρας
0
Πριν από ένα χρόνο περίπου είχε γίνει viral ένας αστείος διάλογος της Ρένας Δούρου στο Twitter όπου έλεγε ότι θα προσπαθήσει να φέρει το Game of Thrones για γυρίσματα στην Ελλάδα. Τελικά αυτό μπορεί να μην έγινε, αλλά η κάψα όσων εξ ημών το βλέπουμε φανατικά και κανονίζουμε μαζώξεις σε σπίτια για να το σχολιάσουμε παραμένει. Έτσι σκεφτήκαμε εδώ στο Toratora.gr να φτιάξουμε το ελληνικό Game of Thrones. Τι θα έκαναν διάσημα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ αν τους τοποθετούσαμε στα 7 Βασίλεια;
1. Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με τόσο πείρα στο να έρχεται δεύτερος και να είναι πάντοτε supporting cast, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα ήταν αναμφίβολα ο Πόντρικ. Ο πιστός ακόλουθος της Μπριέν του Ταρθ που θα υπακούει στις εντολές της.
2. Ελένη Μενεγάκη: Ο ρόλος της Ντενέρις Καλίσι της ταιριάζει απόλυτα. Είναι δικαιωματικά η βασίλισσα του Σιδηρού Θρόνου και έχει γύρω της συμβούλους και υπηρέτες (λέγε με Γκουντάρα και Ζαρίφη) για να την φροντίζουν. Γέννησε και πρόσφατα, άρα θα μπορούσε να είναι η δρακομάνα. Στο ρόλο του Τζόρα Μόρμοντ ο Κουτσογιαννόπουλος και του Ντάριο Ναχάρις ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
3. Γιώργος Λιάγκας : Ο απόλυτος ηγέτης της πρωινής ψυχαγωγίας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο απόλυτος ραδιούργος του King's Landing, Τάιγουιν Λάνιστερ. Και λόγω θέσης, αλλά κυρίως λόγω μύτης!
4. Κατερίνα Καινούργιου : Τρέμε Μαργκέρις Τάιρελ. Όπως η Μαργκέρις δείχνει αφελής και αδύναμη, αλλά έχει ένα σχέδιο που κανείς δεν έχει καταλάβει για να γίνει βασίλισσα και να διώξει την Σερσέι, έτσι και η Κατερίνα ξεκίνησε με το χαμηλό προφίλ, όμως τώρα έχει βγάλει νύχια και ονειρεύεται μια θέση στο θρόνο.
5. Μαίρη Συνατσάκη : Η Μαίρη θα ήταν αναμφίβολα η Μισαντέι. Για τον λόγο ότι και η μεν και η δε είναι μεγάλοι έρωτες για πολλούς.
6. Έλενα Παπαβασιλείου : Νομίζω δεν υπάρχει καταλληλότερη για τον ρόλο της Σάνσα Σταρκ. Μέχρι τον 4ο κύκλο η Σάνσα ήταν το άβουλο πλάσμα που το είχαν του χεριού της. Την πήρε όμως δίπλα του ο Λιτλφίνγκερ και έγινε άγρια. Έτσι και η Έλενα που στο Ε τσακώθηκε για πρώτη φορά.
7. Σάκης Ρουβάς : Τζον Σνόου με κλειστά μάτια. Δέχεται «επιθέσεις» από παντού και δεν απαντά παρά με τις πράξεις του. Υπομένει στωικά και περιμένει την στιγμή του.
8. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Σερσέι Λάνιστερ δικαιωματικά. Σου βγάζει άγρια ένστικτα και ενώ έμοιαζε σε δυσχερή θέση δείχνει διάθεση να πάρει τα ηνία του βασιλείου.
9. Μαρία Μπεκατώρου : Θίον Γκρεϊτζόι γιατί δείχνει να είναι χαμένος και έχει γίνει υποχείριο του Ράμσι Μπόλτον, αλλά βλέπει και παρατηρεί και στο βλέμμα του φαίνεται η αντεπίθεση. Η Μαρία στα Καρντάσιαν έμοιαζε υποχείριο της δεινότητας του Γρηγόρη, αλλά τώρα ετοιμάζει την πρωινή της εκπομπή.
10. Γρηγόρης Αρναούτογλου : Στάνις Μπαράθιον. Έχει τον στρατό του, τον έμπιστο του Σερ Ντάβος (Γιώργος Λιανός) και θέλει να επιστρέψει στον θρόνο που του πήραν.
11. Θέμος Αναστασιάδης : Ήθελα πολύ να βάλω κάποιον στο ρόλο του Βάρυς και σωματοδομικά ταιριάζει ο Θέμος. Ίσως και στον χαρακτήρα.
12. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου : Λόγω ύψους και μόνο θα γινόταν ιδανική Μπριέν.
13. Μιχάλης Κουινέλης : Ο πιο αγαπητός από τους 4 coaches δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο πιο γαμάτος τύπος στα 7 Βασίλεια. Τίριον Λάνιστερ, φιλοσοφημένος, με μόνο του μέλημα τον έρωτα.
toratora

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !