Πως μας φάνηκε το ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨?

5
Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο η νέα εκπομπή του Mega με τίτλο ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨ και η προσπάθεια
ήταν φιλότιμη.Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για άλλη μία φορά ήταν εξαιρετική.Είναι μία παρουσιάστρια γρήγορη,απλή,ετοιμόλογη,δεν κουράζει τον τηλεθεατή και παράλληλα λαμπερή.Είναι μία σταθερή αξία,που μπορεί να σταθεί πολύ καλά στην ελληνική τηλεόραση.Επίσης η εκπομπή διέθετε και ένα πολύ όμορφο και ευρύχωρο πλατό,κάτι το οποίο δεν περιμέναμε,αν αναλογιστούμε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής.Οι αρχηγοί των ομάδων(Καλυβάτσης,Πούμπουρας) είχαν χημεία και διέθεταν χιούμορ.

Τέλος τα παιχνίδια είχαν ενδιαφέρον και ήταν διασκεδαστικά.Μπορεί άνετα να τα παρακολουθήσει μία οικογένεια,η οποία παράλληλα να συμμετέχει και αυτή μαζί με τους διαγωνιζόμενους.

Γενικά οι εντυπώσεις μου για το νέο παιχνίδι ήταν θετικές,ωστόσο έχω τρεις ενδοιασμούς.Πρώτον,θεωρώ πως έχει παραγίνει το κακό με τους celebrities στα παιχνίδια.Είναι συνεχώς τα ίδια πρόσωπα που πηγαίνουν καλεσμένα,με αποτέλεσμα να ανακυκλώνονται συνεχώς.Δεν θα ήταν άσχημο να ξαναδούμε σε αυτές τις εκπομπές απλούς τηλεθεατές,οι οποίοι έχουν αυθεντικά στοιχεία να εξωτερικεύσουν στην τηλεόραση.Δεύτερον,είναι τηλεοπτικό λάθος να παίζει ένα τέτοιο πρόγραμμα ταυτόχρονα με το ¨Celebrity Game Night¨,αφού είναι πανομοιότυπα και διαφέρουν στα σημεία.Είναι σαν να προβάλλονται την ίδια τηλεοπτική περίοδο το ¨Dancing with the stars¨ και το ¨Dancing on ice¨.Το ένα θα κάψει το άλλο και κερδισμένο στην τελική δεν θα βγει κανένα.
Τρίτο και τελευταίο θεώρησα άκρως μίζερο τα μήλα που κέρδισε ως έπαθλο η νικητήρια ομάδα.Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι συνέβαινε και αυτό και για να πω την αλήθεια μου πήρε και αρκετή ώρα για να το συνειδητοποιήσω.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιο βαρετο και μια απο τα ιδια...το πρωτο δεκαλεπτο αλλαξα κανσλι..πολυς λογος για τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισ απο τα ιδια...βαρετο ολα του μεγκα τα παιχνιδια ειναι καρμπον..κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου άρεσε αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσένα 7:22 μ.μ σου άρεσε γιατί είναι η δουλειά σου.. Ξέρεις εσύ.. γνωστό στέλεχος του MEGA...Επιτέλους γράψτε κι ένα όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θελατε να ειχε το παιχνιδακι βρε παιδια? καλουτσικο ηταν εμενα μου αρεσε και το απολαυσα.Η Ντορεττα αψογη ηταν.Αρνητικο δεν βρισκω απλα ειναι εντελως διαφορετικο τηλεπαιχνιδι δεν παιζουν για χρηματα η για φιλανθρωπικο σκοπο.Ειναι εντελως καινουργιο για ολους μας σε αρκετους δεν τους εκανε κατι απο την αρχη και αλαξανε καναλι,αλλους παλι δεν τους αρεσε και πολυ ενω το ειχαν δει ολο.Γι
    Εχουμε συνηθισει τα αλλιωτικα και τωρα μας φαινετε καπως.Γουστα εναι αυτα οπως και να το κανουμε δημοκρατια εχουμε.
    Με χαλασε μονο η ωρα προβολης του δεν με κανει κλικ εκεινη την ωρα που εχουν βαλει ειναι για νωρις το απογευμα μονο.Τι τακτικη κι αυτη να τα βαζουν βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !