Η μεγάλη ανατροπή: Η Κάτια Ζυγούλη σε ρόλο παρουσιάστριας

0
H πανέμορφη Κάτια Ζυγούλη, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του φετινού Madwalk –The Fashion Music Project, που γίνεται για 5η συνεχόμενη φορά και συνδυάζει με υπέροχο και μοναδικό τρόπο τη μόδα με τη μουσική.
Η ίδια, θα πάρει τη σκυτάλη από τις Βίκυ Καγιά, Τάμτα και Μαίρη Συνατσάκη που είχαν αναλάβει με μοναδική επιτυχία τις τέσσερις προηγούμενες φορές τον ίδιο ρόλο.
Το μοντέλο, που τα έχει διαπρέψει τόσο σε πασαρέλες όσο και σε φωτογραφίσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση που της έκαναν οι ιθύνοντες του event, μια και είναι κάτι που την αφορά και την ενδιαφέρει απόλυτα.
Ναι, μπορεί να είναι σύντροφος του Σάκη Ρουβά και μητέρα τριών παιδιών, της 6χρονης Αναστασίας, του 3,5 Αλέξανδρου και της 2 ετών Αριάδνης, μιας full time job δηλαδή, όμως όταν της ζητούν κάτι που την ενδιαφέρει απόλυτα, όπως τώρα, τότε αφοσιώνεται με πάθος και δίνει τον καλύτερό της εαυτό.
Αυτό το διάστημα η ίδια προετοιμάζεται εντατικά, ώστε να είναι έτοιμη να καλησπερίσει το fashion κοινό που θα δώσει το παρών στο event, στα τέλη του Απριλίου.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλα τα νεότερα, όπως για όλα τα ντουέτα, σχεδιαστών και τραγουδιστών, αλλά και τους guests που θα περπατήσουν στην πασαρέλα.


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !