Νέα καριέρα για τη Βούλα Πατουλίδου -Έγινε ηθοποιός!

0
«Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα». Αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης που πρωταγωνιστεί η πρώην αθλήτρια και πολιτικός Βούλα Πατουλίδου, που αποφάσισε να ανέβει στο σανίδι και να κάνει το ντεμπούτο της στη Γερμανία!
 Η παράσταση, όμως, έχει στόχο, που δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση των ποντιακής καταγωγής θεατρόφιλων, ώστε να συμβάλλουν στην προστασία της πανάρχαιας ποντιακής διαλέκτου. Η παράσταση άνοιξε αυλαία στη Γερμανία, ενώ το έργο θα ανέβει και στη Θεσσαλονίκη.
«Θεωρώ την συμμετοχή μου στην παράσταση ένα από τα πιο πολιτικά πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί θεωρώ πως ο αγώνας για την διάσωση της ποντιακής διαλέκτου είναι μια υπόθεση πρωτίστως πολιτική», είπε στη real η Βούλα Πατουλίδου, προσθέτοντας ότι λόγω των υποχρεώσεών της στην Περιφέρεια ως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να ακολουθεί την θεατρική ομάδα σε όλες τις παραστάσεις.
Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, όπου το σενάριό της θέλει μία οικογένεια από τον Πόντο, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα, να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην πληρωμή του χαρατσιού για τους στάβλους και τα κοτέτσια της, καταστρώνει ένα πονηρό σχέδιο και το βάζει σε εφαρμογή. Τα πρώτα σχόλια για την Βούλα Πατουλίδου, που υποδύεται τη νύφη της οικογένειας ήταν ιδιαίτερα θετικά.


thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !