Έξαλλοι ηθοποιοί ινδιάνικης καταγωγής με τον Άνταμ Σάντλερ

0

 Σάλος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ «The Ridiculous Six», όταν αρκετοί ηθοποιοί ινδιάνικης καταγωγής αποφάσισαν να αποχωρήσουν προσβεβλημένοι από το χοντροκομμένο χιούμορ και τις «δημιουργικές» ελευθερίες του σεναρίου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα μιας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ θα πείτε, αλλά μέχρι πότε το Χόλιγουντ θα γελοιοποιεί με κλισέ μια από τις πιο μαύρες σελίδες της Αμερικάνικης ιστορίας;

Οι ως επί το πλείστον Ναβάχο ηθοποιοί, μαζί με τον πολιτισμικό σύμβουλο της ταινίας, ισχυρίζονται πως το σενάριο περιέχει σωρεία προσβολών στο γυναικείο φύλο, με αποκορύφωμα μια σκηνή όπου γυναίκες κάθονται οκλαδόν και καπνίζουν την Πίπα της Ειρήνης, ενώ παράλληλα ουρούν.

«Μου ζήτησαν πριν από καιρό να δουλέψω στην ταινία και είχα τις επιφυλάξεις μου», δήλωσε ο ηθοποιός (και τραγουδιστής της metal μπάντας Bloodline) Άντονι Λόρεν. «Τότε μου είπαν ότι πρόκειται για αντι-ρατσιστική κωμωδία και γι 'αυτό συμφώνησα. Τη Δευτέρα όμως, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ περίεργα στο γύρισμα».

Το «The Ridiculous Six» είναι μια παρωδία του «Και οι Εφτά ήταν Υπέροχοι» με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Σάντλερ, Νικ Νόλτε, Στιβ Μπουσέμι, Νταν Ακρόιντ και Vanilla Ice (!).

Ο Λόρεν ισχυρίζεται πως οι παραγωγοί διαβεβαίωσαν τους Ιθαγενείς Αμερικανούς ότι θα απεικονίζονταν με ακρίβεια και σεβασμό. Παρόλαυτά ακόμα και τα κοστούμια ήταν λάθος. «Τίποτα δεν έχει αλλάξει», συμπληρώνει. «Είμαστε ακόμα οι Ινδιάνοι του Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής Ντέιβιντ Χιλ δήλωσε πως οι παραγωγοί τους κάλεσαν πίσω μετά τις αντιδράσεις και είναι αισιόδοξος ότι οι ανησυχίες τους ενδέχεται να εισακουστούν.

«Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μια κωμωδία, κατανοούμε το χιούμορ, αλλά δεν ανεχόμαστε την ασέβεια», δήλωσε ο Χιλ. «Αν όμως δεν μιλάς, κανείς δεν θα σ' ακούσει».


Cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !