Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Απριλίου. Η παρουσιάστρια, η οποία το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, επέστρεψε στο σπίτι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Λίγο μετά τις 14:00, η «ωραία Ελένη» εξήλθε από «ΙΑΣΩ», έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τη νεογέννητη κορούλα τους. Φανερά ευδιάθετη κι ευτυχισμένη, μίλησε στους δεκάδες δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το μαιευτήριο, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη σκέφτονταν και τη βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ πόζαρε αγκαλιά με τον αγαπημένο της στου φωτογράφους.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές και που μας περιμένατε, αλλά και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω. Περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι -επιτέλους- να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ ενθουσιασμένοι, δεν περιγράφονται αυτά με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο, όχι μόνο το νοσοκομείο, το ιατρικό και μη προσωπικό. Όλον τον κόσμο που όλο αυτόν τον καιρό είχε τη σκέψη του κοντά μου και χωρίς να μιλάω, ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες μου. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα. Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πως και πως τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδερφούλης του την έχει δει ήδη», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δημοσιογράφοι, ωστόσο, επιθυμούσαν και μια δήλωση από τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος, φορώντας μπλουζάκι με στάμπα, «Οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες» ευγενικά απομακρύνθηκε από τις κάμερες, με την Ελένη Μενεγάκη να λέει «Τα έχουμε πει αυτά παιδιά. Μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τον πατέρα».

faysbook.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !