Γιατί εμένα μου αρέσουν τα ¨Καρντάσιανς¨?

6
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο μεγάλη επίθεση στην εκπομπή ¨Τα Καρντάσιανς¨.Δεκάδες
τηλεκριτικοί και δημοσιογράφοι γράφουν και δηλώνουν όπου σταθούν πως το πρόγραμμα είναι χαμηλής αισθητικής και ότι δεν είναι καλοστημένο.Και το περίεργο είναι ότι αυτό γίνεται μαζικά από πάρα πολύ κόσμο...

Αρχίζω να πιστεύω πως το τηλεοπτικό γούστο μου είναι τόσο κακό και ότι πρέπει υποχρεωτικά να πάω να κοιταχτώ σε γιατρό,διότι εγώ δεν εντοπίζω τίποτα από όλα αυτά.Τα ¨Καρντάσιανς¨ μου αρέσουν πολύ και τα προτιμώ κάθε βράδυ,διότι κάθε φορά είναι μία έκπληξη.Είναι μία εκπομπή που μπορεί να δει κάποιος από έναν πολύ trash χαρακτήρα μέχρι έναν άνθρωπο των γραμμάτων και των τεχνών.Οι καλεσμένοι είναι μοναδικοί,αφού πολλοί από αυτούς εμφανίζονται ελάχιστες φορές στην τηλεόραση και αυτό σίγουρα είναι μία νίκη της.Μέσα από τη ροή του λόγου βγαίνουν αρκετές ειδήσεις,ενώ άλλες φορές ακούγονται εξαιρετικές απόψεις,άλλες κυριαρχεί η συγκίνηση και άλλες το ακατάπαυστο γέλιο.Παράλληλα τα διάφορα παιχνίδια που παίζουν οι συντελεστές είναι ευχάριστες στιγμές για να αποφορτιστεί το τηλεοπτικό κοινό από τη συζήτηση.

Το σκηνικό είναι πολύ ζεστό και ο τίτλος άκρως ευρηματικός.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θεωρώ πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της τηλεοπτικής ζωής του.Έχει μία απίστευτη ενέργεια και γνωρίζει πότε κάποια απάντηση ενός καλεσμένου καταντά κουραστική.Καταφέρνει να κάνει έξυπνες ερωτήσεις,που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε,ενώ και σε πολιτικά πρόσωπα που φιλοξενούνται στην εκπομπή,χρησιμοποιεί έναν πολύ απλό λόγο,καθιστώντας την κουβέντα κατανοητή στον κόσμο.

Σίγουρα δίπλα τους οι Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Μπεκατώρου φαίνονται διακοσμητικοί,αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι κακό για εμάς,αλλά ενδεχομένως για τους ίδιους.Αν και παρατηρώ πως και οι δύο όταν αποφασίζουν να μιλήσουν(σπάνια) αυτό που θα ξεστομίσουν θα έχει ενδιαφέρον.Και αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Σταρόβας διαθέτει ένα πολύ δυνατό χιούμορ και συνοδεύει εξαιρετικά με την κιθάρα του τους καλεσμένους,που επιθυμούν να τραγουδήσουν.

Εν κατακλείδι,όλοι αυτοί είναι οι λόγοι που αισθάνομαι τρελός κάθε φορά που διαβάζω και ακούω πολύ άσχημα λόγια για το πρόγραμμα αυτό.Δεν μπορώ να καταλάβω που κάνω εγώ λάθος...Α και από που και ως που μία εκπομπή που βρίσκεται απέναντι σε ελληνικές σειρές και σε ενημερωτικές εκπομπές με κορυφαίους παρουσιαστές,όταν κάνει 17% θεωρείται μέτριο ποσοστό.Παντού ακούγεται ότι η εκπομπή στις μετρήσεις τηλεθέασης υστερεί και τις περισσότερες φορές είναι πρώτη στη ζώνη προβολή της.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο δίκιο έχεις;Συμφωνώ μαζίσου απόλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακοβουλοι...Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!Πολυ καλη εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Καρντάσιανς μου αρέσουν αλλά θεωρώ ότι κάνει λάθος που ο Γρηγόρης το παίρνει όλο πάνω του. Είναι μια εκπομπή που από την αρχή της χρονιάς ψάχνει να βρει την ταυτότητα της. Έχουν δοκιμάσει τα πάντα και βίντεο αλά ΑΜΑΝ είδαμε και στοιχεία από το 'Πιο πολύ την Κυριακή' και απ'όλα αλλά ακόμα δεν το βρήκαν. Συμφωνώ ότι το σκηνικό είναι ωραίο, αλλά και ο Γρηγόρης και η Μαρία είναι αγαπητά πρόσωπα.Ο Σταρόβας περισσότερο περαστικός είναι από την τηλεόραση. Θεωρώ όμως ότι οι συνεντεύξεις δεν είναι το δυνατό σημείο του Αρναούτογλου και ακόμα περισσότερο της Μαρίας. Μερικές φορές το ζορίζει πολύ το θέμα ο Αρναούτογλου για να βγει η είδηση. Φαίνεται η αγωνία του και η ανάγκη του να βγει η είδηση στο πρόσωπο του και μερικές φορές γίνεται και λίγο αδιάκριτος όπως στην περίπτωση του Τρύφωνα Σαμαρά. Δεν είναι Πέτρος Κωστόπουλος και ούτε θα γίνει ποτέ φυσικά για να βγάζει την είδηση εύκολα, όπως συνέβαινε στο 'ΒΡΑΔΥ'. Όσο αναφορά τα νούμερα εδώ είναι μια πονεμένη ιστορία. Ειδικά την Παρασκευή όταν παιζόντουσαν τα νούμερα ήταν απογοητευτικά κοντά και στο 12%. Μπορεί να είναι πρώτο στη ζώνη προβολής τους αλλά τι έχει απέναντι?? Κάθε Τετάρτη δύο πολιτικές εκπομπές που δεν πάνε καθόλου καλά. Για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα είναι χαμηλά νούμερα, σπάνια έχουν ξεπεράσει το 18% όλη τη χρονιά. Και ο ΑΝΤ1 πόνταρε πολύ σε αυτό το πρόγραμμα και περίμενε κάτι καλύτερο.Άσε που νομίζω ότι τρεις φορές την εβδομάδα είναι πολλές μέρες για μια εκπομπή όσο καλή κι αν είναι και επιπλέον θεωρώ ότι ο Γρηγόρης και η Μαρία είναι πρόσωπα που δεν τους ταιριάζει να βγαίνουν 23:30 το βράδυ, είναι για νωρίτερα. Αυτή είναι δική μου άποψη, ενός απλού τηλεθεατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα εκπομπη ειναι!!! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ !!!ΟΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!!
    Κι εμενα μου αρεσουνε απλα υπαρχουν ορισμενες ημερες που δεν θελω ουτε να το βλεπω εξαιτιας ορισμενων πολιτικων που φερνει.Επρεπε να ειναι ισοτιμα μελη και οι τρεις παρα μονος του ο Γρηγορης.Η δε Μαρια ειναι σαν να μην υπαρχει στις συζητησεις (αραια και που φαινετε και κυριως στα παιχνιδια που παιζουν) Ευτηχως για εκεινη κανει δικια της εκπομπη πλεον οσο για τον Δημητρη αλλο κεφαλαιο ειναι.Παντως εχει καταντησει βαρετο τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !