¨Όλα Παίζουν¨:Η δυστυχία του απογεύματος!

2
Είναι κάποιες εκπομπές που αδυνατείς να της παρακολουθήσεις ακόμα και αν κάποιος σε χρυσοπληρώσει.Σε αυτή την κατηγορία προγραμμάτων ανήκει το απογευματινό μαγκαζίνο του Alpha με τίτλο ¨Όλα παίζουν¨.Μία εκπομπή που από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της στη μικρή οθόνη δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να μας κερδίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ξεκίνησε ως ένα πρόγραμμα με καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και πληθώρα παιχνιδιών και κατέληξε σε μία καθαρά gossip εκπομπής προσθέτοντας απλά στα τελευταία λεπτά και κάποιο παιχνίδι.Συζητούν θέματα,τα οποία έχουν κάνει την ανακύκλωση τους και μόνο φρέσκα δεν χαρακτηρίζονται,μένοντας στην ευκολία.Για παράδειγμα επιλέγουν αποσπάσματα από άλλες μεγάλες εκπομπές,που τα έχουν δει όλοι και δεν έχει πια κανένα ενδιαφέρον,σε αντίθεση με το ¨ΦΜ Live¨,που φέρνει υλικό και από πιο παρακμιακά κανάλια και εκπομπές,δημιουργώντας έτσι το στοιχείο της μοναδικότητας.

Ο σχολιασμός είναι άνευρος,αφού ο τηλεθεατές αισθάνεται ότι παρακολουθεί σχολική γιορτή δημοτικού,όπου ο καθένας διαβάζει το ποιηματάκι του και δίνει απλά την πάσα στον επόμενο.Όλοι συμφωνούν μεταξύ τους,ενώ και οι υποτιθέμενες επιθέσεις σε πρόσωπα της showbiz (πχ Λιάγκα,Ιωάννου) μοιάζουν στημένες.

Όσον αφορά τα παιχνίδια έχει χαθεί το στοιχείο της πραγματικής διασκέδασης και αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως οι τέσσερις παρουσιαστές δεν το κάνουν με τη ψυχή τους,αλλά επειδή πρέπει να το κάνουν.

Σε γενικό κλίμα η εκπομπή μπάζει από παντού και πως να μην έχει προβλήματα,όταν εξαιρώντας τον χαρισματικό Γιώργο Λιανό,έχουν επιλεγεί τρεις γυναίκες ασύνδετες μεταξύ τους.Η Αλέκα Καμηλά είναι υποτονική,η Κατερίνα Καινούργιου ζει σε άλλο κόσμο απομακρυσμένο από το δικό μας και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι υπερβολικά θορυβώδης και ημιμαθής σε πολλές περιπτώσεις.

tvmind


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε, αφού δεν τραβάει αυτή η εκπομπή να την κόψουν. Τι κουράζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Λιανό, στον Ουγγαρέζο και στην Κατερίνα Καινούργιου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και την επιτυχία ακόμα δεν την έχουν κάνει.Μονίμως στην μετριότητα. Δεν συμφωνώ μαζί σας ότι είναι χαρισματικός ο Λιανός. Μονίμως παλιμπαιδισμό έχει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος κάνει πολλά πράγματα πάει να πει ότι είναι και χαρισματικός. Μέτρια τραγουδάει, μέτριες μιμήσεις, απίστευτα χαζή η αντιμετώπιση του στα διάφορα θέματα που σχολιάζουν, αδιάφορα παιδαριώδη αστεία αλλά και το θέμα 'Τα κάνω όλα και συμφέρω' είναι εκνευριστικό(Και τραγούδι, και παρουσιαση, και ένα σωρό διαφημίσεις κλπ). Ο Ουγγαρέζος έχει ένα ταλέντο, κάποιες ατάκες του είναι έξυπνες αλλά πλέον παγιώθηκε σαν δεύτερο βιολί και πολύ δύσκολα θα κάνει το επόμενο βήμα. Όσο για την Καινούργιου μονίμως μιλάει στην κάμερα λες και καθρεφτίζεται στον καθρέφτη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !