Χριστίνα Λαμπίρη: Μίλησε για τον πρώην σύζυγό της και την κόρη του...

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη και μίλησε εκτός των άλλων για τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, Μαρίσας, ενώ αποκάλυψε, παράλληλα, πως είναι η σχέση της με την κόρη του δεύτερου συζύγου της, Θανάση Αδαμόπουλο. 

«Με τον πατέρα της Μαρίσας χώρισα όταν ήμουν δύο μηνών έγκυος. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που όπως συμβαίνει με όλα τα ωραία πράγματα ήρθε το τέλος του. Με τον μπαμπά της Μαρίσας μείναμε πολύ λίγο καιρό παντρεμένοι. Με τη Μαρίσα στην ουσία μεγαλώσαμε μαζί. Είχα την τύχη να είναι δίπλα μου οι δικοί μου – και ίσως η ζωή μου να ήταν πολύ διαφορετική αν δεν είχα τους γονείς μου, γιατί είναι άλλο να φεύγεις από το σπίτι και να ξέρεις ότι το παιδί σου μένει πίσω με τη μητέρα σου και τον πατέρα σου και είναι άλλο να το αφήνεις στο σπίτι με άγνωστους ανθρώπους. Και το λέω αυτό με πάσα ειλικρίνεια… Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου, γιατί αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και παρασυρόμουν από τα ωράριά της», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια, και κατόπιν πρόσθεσε «Έχω πάρα πολλές τύψεις! Φαντάζομαι όπως όλες μητέρες που εργάζονται και δεν είναι όσο κοντά θα έπρεπε στα παιδιά τους. Έχω χάσει πολλές στιγμές από τη μικρή για το χατίρι της δουλειάς». 

Ακόμα, η παρουσιάστρια του Epsilon μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη του Θανάση Αδαμόπουλου, επισημαίνοντας «Η Άντα είναι και γ@μώ τα παιδιά! Από την πρώτη στιγμή είμαστε φίλες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !