Ζήνα Κουτσελίνη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιο της με τον Alpha;

0
ΗΖήνα Κουτσελίνη σχολίασε επίσης και τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη, υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην εκπομπή "Join us" η σιδηρά κυρία των MME αποκάλυψε προσωπικά βιώματα που δεν ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό, μίλησε για την αποχώρησή της από τον Alpha και πήρε θέση στη διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha η ίδια είπε: «Όπως βλέπεις, όλο αυτό το διάστημα επέλεξα τη σιωπή για πολλούς λόγους. Ήθελα να αφομοιώσω όλο αυτό που μου συνέβη και να το περάσω όσο πιο όμορφα γινόταν. Δεν ήθελα να μη μου μείνει μέσα. Τώρα πια είμαι καθαρή. Δεν υπάρχει κάτι που συνέβη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, επειδή ούτε ο κόσμος ενδιαφέρεται για αυτό ούτε εγώ προσωπικά έχω λόγο να αναφερθώ. Θεωρώ, όμως, ότι ήταν ένα φινάλε που δεν άξιζε και στις δυο πλευρές. Δεν θα πάρω μόνο το δικό μου δίκιο. Ας πάρουμε ότι και η άλλη πλευρά είχε δίκιο. Θα μπορούσε το τηλεοπτικό διαζύγιο να ήταν σε πιο χαμηλούς τόνους. Δεν θα έλεγα ότι υπήρξε ένταση. Δεν μου αρέσει η λέξη ένταση. Θα έλεγα ότι δεν κρατήσαμε την υπομονή μας. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Δεν μιλάω για συνεργασία με εκπομπή, αλλά με κανάλι. Εγώ ήμουν υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών σε ένα κανάλι. Όλο, όμως, λειτούργησε για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Θα πω ότι πραγματικά δεν άξιζε ούτε στη μία ούτε στην άλλη πλευρά».

Ποια είναι η γνώμη της σήμερα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ό,τι έχω πει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν το παίρνω πίσω. Στο λέω αυτό κοιτώντας σε στα μάτια. Μόνο όταν πιστεύω σε ένα προϊόν μπορώ να λειτουργήσω. Από εκεί και πέρα, όμως, έχω πει το εξής: για να φτάσει κάποιος ψηλά και να γίνει παρουσιαστής χρειάζονται πολλά πράγματα. Χρειάζεται υπομονή, καλή διαχείριση της εικόνας μας και άλλα πολλά. Για την Κωνσταντίνα, ως τηλεοπτική προσωπικότητα, δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει. Το έχω ξαναπεί. Με υπομονή, θα μπορούσε να σταθεί μόνη της σε μια εκπομπή, δίνοντας χώρο σε συνεργάτες της, και να τα καταφέρει. Αυτό λέω και τώρα. Έχει σημασία αυτό που σου λέω»,

Για τη δημόσια εικόνα της νεαρής παρουσιάστριας συμπλήρωσε: «Ό,τι δίνεις του μέσου, αυτό και παίρνει. Η Κωνσταντίνα δεν έχει αδικηθεί.  Αν βγω εγώ δημόσια και βρίζω χυδαία ή λέω να φύγει ο ένας και ο άλλος –δεν λέω πως κάνει αυτό η Κωνσταντίνα- αν διαχειριστώ λάθος την εικόνα μου, γιατί τα media να ξέρουν τι ψυχή έχω και να είμαι καλή ψυχή; Μου χρωστάνε ή τους χρωστάω κάτι; Εγώ έχω ξαναπεί ότι έχουμε κάνει αποστολή στο Ρέθυμνο με την Κωνσταντίνα και έχουμε περάσει υπέροχα. Τον κόσμο, όμως, αν η Κωνσταντίνα είναι καλή στην παρέα δεν τον αφορά καθόλου. Θέλει να τη δει στη δημόσια εικόνα της και να κρίνει αν αυτό του αρέσει. Αν, λοιπόν, αυτό που δει από την Κωνσταντίνα, δεν του αρέσει, εκείνη πρέπει να δει τι μπορεί να αλλάξει. Το πιο σημαντικό της επιτυχίας είναι υπομονή. Τίποτα δεν ανέβηκε στην κορυφή από τη μία μέρα στην άλλη.  Όποιος παρουσιαστής και να πέτυχε, χτίστηκε στα χρόνια. […] Η φετινή χρονιά όπως θα κλείσει για την Κωνσταντίνα θεωρώ ότι πρέπει να την κάνει να σκεφτεί».

Για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Η Ελένη έχει το ίδιο χιούμορ. Εγώ, που κάνω παρέα μαζί της, γελάω το ίδιο. Αν άλλαξε την εικόνα της προς τα έξω είναι επειδή κάποιες φορές που έκανε πλάκα λίγο παραπάνω, τα πήραν περισσότερο σοβαρά από όσο εκείνη τα εννοούσε. Έπαθε και έμαθε. Διαχειρίζεται διαφορετικά τη δημόσια εικόνα της, όχι την τηλεοπτική. Τηλεοπτικά είναι ίδια η Ελένη. Ίδια αστεία, ίδια νεύρα, ίδιο… ρουθούνι, όπως λέω εγώ»,

Για τη διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη σχολίασε: «Εσύ θεωρείς ότι το κείμενο της Έλενας Μακρή Λυμπέρη ήταν ένα κείμενο που άξιζε στην Ελένη μετά από τόσα χρόνια; […] Εγώ δεν έχω δικαίωμα να βγω και να πω ένα άνθρωπο άχρηστο, πως ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Δεν έχω δικαίωμα να το κάνω. Δεν μου έχει δώσει και κανείς το δικαίωμα αυτό. Αυτό δεν είναι κριτική στο περιεχόμενο (της εκπομπής), αλλά στην προσωπικότητά της. Και μάλιστα για μένα απαράδεκτη. Παίρνω κι εγώ δημόσια θέση για το γεγονός. Θεωρώ, όμως, ότι το επίπεδο της κ. Έλενας Μακρή Λυμπέρη δεν περιορίζεται στο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε»

Τι πραγματικά συνέβη στο πάρτι γενεθλίων της Ελένης Μενεγάκη: «Επειδή σε αυτά τα γενέθλια ήμουν κι εγώ, όπως λέμε “ήμουν κι εγώ στο κότερο”. Η Ελένη έκλεισε ένα χώρο, επειδή είχε γενέθλια το ένα κορίτσι της. Ουσιαστικά είχαμε πάει 5-10 άνθρωποι με 10-15 παιδιά από το σχολείο και 3-4 παιδιά από οικογενειακούς φίλους της Ελένης. Η Ελένη είχε φροντίσει να προφυλάξει αυτό που έγινε. Ποιος δίνει το δικαίωμα να εισβάλει κάποιος σε έναν εσωτερικό χώρο και να τραβήξει 5-10 φωτογραφίες; Δεν ήταν πως έγινε σε ένα δημόσιο χώρο, σε ένα λούνα παρκ και μπορούσε ο οποιοσδήποτε να τραβήξει! Αυτή η φωτογραφία που είδα εγώ ήταν από το εσωτερικό, από την κοπή της τούρτας και ήταν από ένα πολύ συγκεκριμένο εσωτερικό χώρο. Δεν μπορούσε κανείς να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία. Πώς κυκλοφόρησε η φωτογραφία, δεν το ξέρω. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά όλο αυτό» εξήγησε η ίδια.

Για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την απόφαση της να ακολουθήσει την καρδιά της: «Δεν περίμενα ότι θα τα τίναζε όλα στον αέρα. Και για αυτό της βγάζω το καπέλο. Της το έχω πει. Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ελένη ακολούθησε την καρδιά της. Η Ελένη που εγώ ήξερα αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά της που δεν θα έκανε βήμα παραπάνω. Όμως υποκλίνομαι στο ότι ακολούθησε την καρδιά της και τα τίναξε όλα στον αέρα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !