Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος με το Mega!

1
Mε τη περίπτωση του Πέτρου Κωστόπουλου υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Ήθελαν την εκπομπή όμως κάπου κόλλησε το θέμα. Ο ίδιος γνώριζε γι αυτή τη περίπτωση  καθώς από την αρχή του είχαν πει πως πρέπει να συμφωνήσει όλο το κανάλι.

Γι αυτό και όταν τον πέτυχε η κάμερα έξω από το Mega  έγινε έξαλλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μόλις  έκλεισε η κάμερα πήρε τηλέφωνο άνθρωπο του καναλιού και άρχισε να φωνάζει πως διέρρευσε όλο αυτό.

Απειλούσε θεούς και δαίμονες. Αν και πράγματι βρέθηκε το πλατό με δυο συνεργάτες του για να το τσεκάρει, ήθελε πρώτα να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει ανακοίνωση.
Ο ίδιος είναι έξαλλος με το Mega καθώς τονίζει πως τον εξέθεσε αν και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί το ΔΣ να μην εγκρίνει την εκπομπή αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λογικό να είναι έξαλλος ο άνθρωπος με το κανάλι. Έχει που περιμένει την βραδινή εκπομπή του από πέρσι. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ένα κανάλι αξιοποιεί έναν παρουσιαστή σε παραπάνω από μία θέση..Για παράδειγμα γιατί ο Σεφερλής να κάνει και πρωινό και βραδινό?? Είναι καλύτερα ένας παρουσιαστής να αξιοποιείται σε μία θέση ώστε να υπάρχει χώρος και για άλλους ανθρώπους.Πάντως ο Πετράν χρειάζεται στην τηλεόραση μπας και δούμε κανένα talk show της προκοπής. Είναι τέτοιο το υλικό αυτού του ανθρώπου που σου προκαλεί ενδιαφέρον. Καλύτερα το Μεγκα να επενδύσει σε τέτοια εκπομπή και όχι σε δήθεν ανατρεπτικές πατέντες όπως το ΕΕΕΕ που πήγε άπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !