Πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ μυστηρίου «Dark Minds» στον ΣΚΑΪ.

0
Πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ μυστηρίου «Dark Minds», την Κυριακή 08 Μαρτίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα σε πρώτη προβολή, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ μυστηρίου και άλυτων γρίφων. Όταν οι αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Τώρα, το «Dark Minds» ανοίγει ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. William Phelps, μαζί με τον εγκληματολόγο John Kelly φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση, αξιοποιώντας το δημοσιογραφικό ένστικτο σε συνδυασμό με την ψυχολογική ανάλυση αλλά και πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή: έναν καταδικασμένο δολοφόνο με το κωδικό όνομα «13».

Οι δύο ερευνητές μελετούν ξανά όλα τα στοιχεία, μιλούν με αστυνομικούς, αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ειδικούς επιστήμονες, και επιχειρούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δολοφόνου, με την ελπίδα να τον εντοπίσουν προτού χτυπήσει ξανά.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Dark Minds», παρουσιάζονται όλες οι  λεπτομέρειες για την υπόθεση του Valley Killer, ο οποίος μέσα σε μια δεκαετία από το 1978 έως το 1988 απήγαγε, κακοποίησε και τελικά δολοφόνησε επτά γυναίκες. Μέσα από τη μαρτυρία μιας γυναίκας που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να γλιτώσει τη ζωή της, οι παρουσιαστές θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα το σκοτεινό μυαλό του Valley Killer.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !