Η Άννα Βίσση συνεχίζει την κόντρα με την οικογένεια Νταλάρα

0
Η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξή της αμφισβητεί την Πέπη Ραγκούση -για όσους δεν γνωρίζουν να θυμίσουμε πως πρόκειται για την αδελφή της συζύγου του Γιώργου Νταλάρα- μετά την κριτική που της έκανε πρόσφατα στη στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νεα».
Η κόντρα της τραγουδίστριας με την οικογένεια του Γιώργου Νταλάρα δεν έχει τελειωμό και όπως δείχνουν τα πράγματα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σκοπό να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η Άννα Βίσση πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή  «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»,  στο ΡΙΚ και όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο κείμενο γνώμης που δημοσιεύτηκε απάντησε ρίχνοντας για ακόμα μία φορά «λάδι στη φωτιά».

«Έκανε ένα ποτ-πουρί από κάποια πράγματα που είπα στη συνέντευξη Τύπου. Βρήκε ευκαιρία... Πόσο αξιόλογη δημοσιογράφος είναι, μετά από αυτή την κριτική, επίτρεψέ μου να το αμφισβητήσω λίγο. Ήταν μια καθαρά εμπαθής κριτική και ανάλυση. Έχω εχθρούς που ψάχνουν την ευκαιρία για να μου την πουν. Φαίνονται ποιοι είναι. Μία από αυτούς είναι και αυτή. Επειδή ενοχλώ», δήλωσε η Άννα Βίσση.

Βέβαια η τραγουδίστρια δεν αναφέρθηκε μόνο στο παραπάνω ζήτημα. Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής της μίλησε για τις οικονομικές της απολαβές και είπε: «Υπάρχουν χρήματα που έχω επενδύσει στη δουλειά μου. Τους “Δαίμονες” το '90 τους κάναμε με δικά μας λεφτά. Τα χάσαμε! Το ευχαριστηθήκαμε. Στη “Μάλα” δούλευα και δεν πληρωνόμουν. Μπορεί να μοιάζω πλούσια. Είμαι καλά, γιατί δούλεψα στη ζωή μου. Έβγαλα αυτά που μου άξιζαν να βγάλω».

Αναφέρθηκε όμως και στην καταγγελία που έκανε στον δήμο Εκάλης όπου  απαίτησε αποζημίωση για τις καταστροφές στο σπίτι της: «Πολιτική κίνηση ήταν, καθαρά. Απέναντι στη γειτονιά που ζω και στην κοινότητα της γειτονιάς αυτής. Δηλαδή τι; Επειδή είμαι η Βίσση, για ό,τι νομίζει ο κόσμος, δεν είμαι πολίτης;».

Λίγο αργότερα, σοκάρει αφού αποκαλύπτει πως έχει κακοποιηθεί: «Έχω νιώσει την κακοποίηση και δια του λόγου και δια της βίας. Σε άλλες στιγμές στη ζωή μου. Δεν έχει σημασία πού και πότε».

Κάποιοι της δίνουν το τίτλο του gay icon. Τι λέει η ίδια;  «Μου αρέσει που με λένε έτσι. Χάρηκα που με ψήφισαν. Γιατί όχι; Σαν άνθρωπος, μεταφορικά το λέω, δεν είμαι ένας straight άνθρωπος. Το αποδεικνύει η καριέρα μου. Κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω, όταν το θέλω και γιατί το θέλω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !