Έλενα Τσαβαλιά: Τα σχόλια για Μενεγάκη, Σπυροπούλου και Κωστόπουλο

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» και την Κορύνα Μαντάγαρη για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Βλέποντας την εκπομπή, πέντε μήνες μετά, νιώθεις πλέον ότι έχεις αποβάλλει το αρχικό άγχος;
Δίπλα στον Μάρκο μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα. Αλλά και να έχω άγχος δεν δικαιούμαι να το δείξω γιατί αυτός έχει περισσότερο από εμένα. Απλώς μπαίνω μέσα και κολυμπάω για να μπορέσω να επιζήσω.

Από την πρώτη κιόλας εκπομπή υπήρξε σκληρή κριτική. Ποιο σχόλιο σε στεναχώρησε περισσότερο;
Τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά, αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτά. Αυτό συμβαίνει πάντα με ό,τι καινούριο ξεκινά ο Μάρκος. Με οτιδήποτε καταπιάνεται το κάνει ντέρμπι. Έχει τους ανθρώπους που τον υποστηρίζουν τρελά και αυτούς που δεν τον υποστηρίζουν καθόλου.

Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς. Αυτό το είχε σχολιάσει και η Ελένη Μενεγάκη.
Πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή να μιλά με τέτοια λόγια η Ελένη Μενεγάκη. Δεν τρώμε κάθε μέρα μαζί, απλώς έχω φιλικές σχέσεις όπως και με όλους τους ανθρώπους του χώρου.

Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι η Ελένη δεν αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της;
Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναφερθεί σε οτιδήποτε τον αφορά, όποτε θέλει να το κάνει. Είναι δικαίωμά της.

Τα νούμερα της τηλεθέασης τα παρακολουθείς; Τον ανταγωνισμό;
Και βέβαια τα βλέπω γιατί πρέπει να ξέρω τι από αυτά που παρουσιάζουμε αρέσει στο κοινό και τι όχι. Δεν μπορείς να εξελιχθείς αλλιώς. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν μου αρέσει αυτή η λέξη «ανταγωνισμός» γιατί δεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι σε κανέναν.

Ακούγεται ότι θα παρουσιάζετε το «Mega με Μία» και του χρόνου.
Δεν είμαι η αρμόδια να το απαντήσω αυτό. Αρμόδιοι είναι ο Μάρκος που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, ο οποίος το έχει επιβεβαιώσει, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Mega.

Αν τώρα το κανάλι σάς έλεγε ότι η εκπομπή θα άλλαζε ώρα και ότι θα βγαίνετε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη πώς θα ένιωθες;
Πώς να νιώσεις όταν έχεις την Ελένη απέναντί σου; Καταρχήν οποιονδήποτε κι αν έχεις απέναντι σου όποια ώρα κι αν είναι, οφείλεις να τον σέβεσαι και να κάνεις fair play. Η Ελένη είναι βασίλισσα της πρωινής, της μεσημεριανής, της όποιας ζώνης εκείνη αποφασίσει να βρίσκεται.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε αρνητική κριτική όπως κι εσείς.
Τη συνάντησα πριν από λίγες εβδομάδες όταν πήγα καλεσμένη στον Alpha. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενική και φιλόξενη, με έκανε να νιώσω πολύ οικεία σε έναν χώρο που δεν είχα ξαναβρεθεί. Ένιωσα πολύ άνετα, αλλά κι εκείνη μαζί μου, γι’ αυτό και θα την έχουμε καλεσμένη. Σαν παρουσιάστρια δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί δεν την έχω παρακολουθήσει παρά μόνο αποσπασματικά κάνα δύο φορές τόσο εκείνη όσο και την Κατερίνα Καραβάτου .

Έχεις δηλώσει ότι δεν θα ήθελες θέλεις δεύτερο παιδί. Έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις την πεπατημένη του πρωινού όπου οι παρουσιάστριες μένουν έγκυες κατά τη διάρκεια της σεζόν ;
Δεν θέλω να αδικήσω τις παρουσιάστριες που έχουν μείνει έγκυες. Δεν πιστεύω πως το κάνουν για την τηλεθέαση αλλά γιατί θέλουν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί. Τώρα αν αυτό δίνει και κάποια νούμερα οκ, καλώς τα δίνει. Εγώ πάντως αποκλείεται να κάνω δεύτερο παιδί πόσο μάλλον για να ανεβάσω τα νούμερα. Το παιδί δεν είναι κάτι που παίζεις μαζί του και μετά το παρατάς…

Γιατί έγινε τόσο ντόρος με τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Αυτό που είπα και στην εκπομπή, είναι πως πολύ κακώς το πήρε προσωπικά αυτό που είπε ο Μάρκος ότι δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις που προσπαθούν να σε κολλήσουν στον τοίχο. Ο Μάρκος είχε στηρίξει τα περιοδικά του Πέτρου, είχε στηρίξει το ιντερνετικό του περιοδικό, πήγε τρεις φορές καλεσμένος στην πρωινή του εκπομπή πέρυσι και δύο φορές στο βραδινό σόου του. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντίδραση.

Αν σας ενημέρωναν από την παραγωγή ότι θα έχετε καλεσμένο στην εκπομπή τον Κωστόπουλο, θα τον καλωσόριζες;
Βεβαίως, αρκεί να ήθελε κι εκείνος γιατί έχει δηλώσει ότι δεν πάει καλεσμένος σε κανένα πρωινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !