Παντελής Καναράκης:«Θα πλήρωνα για να παίξω σε σειρά του Καπουτζίδη!»

0
Αν και σπάνια τον βλέπουμε στη τηλεόραση, έχει καταφέρει να είναι αγαπητός καθώς ο κόσμος τον ακολουθεί και τον θαυμάζει για το ταλέντο του εδώ και χρόνια.

Η καθημερινότητά του στη δουλειά είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια: Θέατρο στο “Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε”, βραδινές εμφανίσεις στο “Φως” και τηλεόραση ως γιαγιά “Φρειδερίκη” στο “Κάτω Παρτάλι”. Και μετά αναρωτιέται ο ίδιος πώς ρίχνει το βάρος του στην επαγγελματική του ζωή.

Ο Παντελής Καναράκης μίλησε στο YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το αν θα παρουσίασε εκπομπή αλλά και σε ποια σειρά θα ήθελε να παίξει.

Εκπομπή θα παρουσίαζες;
Αν ήταν μια ιδέα η οποία θα με ενδιέφερε και πίστευα ότι μπορώ να το κάνω, θα το έκανα. Για παράδειγμα, ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει μια εκπομπή και το κάνει πάρα πολύ καλά. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Στη σειρά του Καπουτζίδη θα έπαιζες;
Θα πρέπει να δω τα οικονομικά μου γιατί θα πλήρωνα κιόλας για να παίξω στη σειρά του! Νομίζω ότι έχει προχωρήσει συγγραφικά με αυτήν τη δουλειά, όχι μόνο ένα βήμα. Έχει τρέξει χιλιόμετρα, είναι μια δουλειά που μου αρέσει η αισθητική της, η γραφή της, ο τρόπος προσέγγισης δύσκολων θεμάτων, όπως της αναπηρίας, της αδικίας, του ρατσισμού, της καταπίεσης, το πόσο λαμόγια ήταν κάποιοι και καταχράστηκαν χρήματα. Το έχει κάνει με πολύ αριστοτεχνικό τρόπο ο Καπουτζίδης και η “Εθνική Ελλάδος” είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !