Κούκα: "Αρνιόμουν να γίνω μια άλλη, να αποκτήσω κοιλιακούς. Εγώ ήθελα να τρώω"

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Καλεσμένη στην εκπομπή «JoinUs» ήταν χθες η Κατερίνα Κούκα, η οποία μίλησε -εκτός των άλλων- για την εμπειρία της στο Fame Story αλλά και την απουσία της από το χώρο του τραγουδιού.

«Δεν μου έκανε καθόλου κακό. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία γιατί εγώ μπήκα μέσα σε αυτό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κι εγώ και ο Αντώνης Βαρδής. Γιατί συνέβαινε να δουλεύουμε μαζί με τον Αντώνη τότε. Όλες τις ίντριγκες των καναλιών, των διευθυντάδων, των ανθρώπων που το μέλημά τους είναι τι νούμερα θα χτυπήσουμε το βράδυ, δεν μας αφορούσε καθόλου. Και δεν το θέλαμε, δεν το ξέραμε, δεν το γουστάραμε. Εκεί ανακαλύψαμε καθ' οδόν ότι παίζονταν παιχνίδια, τα οποία δεν έπρεπε ούτε να μας αφορούν, ούτε να μας βάζουν μέσα σε αυτά. Χορέψαμε, αλλά ήταν δυσάρεστος χορός».

Όσο για την απουσία της από το χώρο, η Κατερίνα Κούκα εκμυστηρεύτηκε ότι πέρασε διάφορες προσωπικές φάσεις που δεν ήταν ευχάριστες και αφέθηκε από τη δουλειά... για να θρηνήσει τα δικά της πράγματα. 

«Ένιωθα ότι όσο πιο ευτελές ήταν το άκουσμα, τόσο περισσότερη δουλειά θα έχω. Πέρασα μια φρίκη που αρνιόμουν να μπω σε αυτές τις διαδικασίες. Αρνιόμουν να γίνω μια άλλη, να αποκτήσω κοιλιακούς. Εγώ ήθελα να τρώω. Ή αρνιόμουν να τραγουδήσω στίχο που να λέει μπούρδες. Αυτό με κράτησε λίγο απ’ έξω. Στην αρχή με πλήγωναν όλα αυτά. Σκέψου ότι κάποια στιγμή χάρισα το μικρόφωνό μου σε μια νεαρή τραγουδίστρια. Της είπα "πάρ’ το αγάπη μου που είσαι και πολύ καλή τραγουδίστρια. Εγώ δεν γουστάρω". Πέρασα πολύ μεγάλες στεναχώριες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !