ΟΛΑ ......στον ύπνο μας!

2
Μόνο στους ξενύχτηδες φαίνεται πως απευθύνεται πλέον η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "ΟΛΑ Μπίπ" κάθε Δευτέρα.
Κάτι λίγο οι εξελίξεις και η αργοπορία του δελτίου που φέρνει μαζί της όλη την καθυστέρηση της Prime time . Λίγο οι πολλές διαφημίσεις αλλά και ο χρόνος που έχουν (....η καλύτερα δεν έχουν ) στη διάθεση τους οι Ράδιο Αρβύλα που προηγούνται καταφέρνουν να κάνουν την εκπομπή του Θέμου να ξεκινάει πολύ αργότερα απο τις 00:15 που είναι προγραμματισμένη.
Χθές συγκεκριμένα η εκπομπή ξεκίνησε στις 1:10 δηλαδή σχεδόν μια ώρα μετά. Δηλαδή και να θέλεις να την παρακολουθήσεις έστω και λίγο δεν μπορείς αφού μάλλον πρέπει να το ξημερώσεις.
Δυστηχώς ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 φαίνεται να μην ευνοεί καθόλου της συγκεκριμένη εκπομπή και μάλλον κάτι πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό.
Τις Τρίτες κάτι γίνεται.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λογικό. Ο ΑΝΤ1 διακρίνεται για την ασυνέπεια της ώρας προβολής των προγραμμάτων του. Τίποτα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις από αυτό το κανάλι. Τα καλύτερα προγράμματα τα πετάνε άγρια χαράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα την Δευτερα ειναι μαρτηριο Ας κανει τους Αρβυλα 1 ωρα παραπανω διοτι ειναι πολυ διαφορετικη με την προσθεση των Σκετς και ας βαλει το Ολα τεταρτη τι ποιο λογικο αντε και πεμπτη ακομη
    Αρκετοι ειναι που βλεπουν βραδυ αλλοι γυρνανε απο εξω η απο την δουλεια τους αλλοι το αντιθετο κανουν και αλλοι κοιμουντε μετα τις 2 και αλλοι καλο πρωι κοιμουντε!Δεν θελεις κατι να εχεις να δεις? ε?
    Δεν εχει και κατι της προκοπης να δει ο βραδυνος τυπος επαναληωεις ολο και κστι αρχαιες σειρες. εγω που σχολαω στις 12 το βραδυ απο τις 5 το απογευμα (κσποτε ειχα ααλα ωραρια τωρα δεν εχω)δεν θελω κατι να δω οσπου να κοιμηθω? ασε που με ποιανει ο υπνος κατα τις 4-5 μεχρι εκεινη την ωρα τι να κανω? θα σε σερφαρω? δεν ειμαι και πολυ του pc και θελω να βλεπω tv!
    Να μου πεις εχει αρκετα κενα η τηλεοραση,κενα να θες... το Σ/Κ και λιγο μετα το μεσημερι μη σας πω. Μας φλομωσανε με τις τις σειρες τους που οι οποιες λες και ειναι REPLAY και δεν σταματανε ποτε...Τις μαθαμε φτανει τοσα χρονια.Αν δεν υπηρχαν τι θα γινοταν? τιποτα λεω εγω! σιγα να μην χασουν την πιτα!Δυστηχως αυτη ειναι η καταντια μας.
    πρεπει να καλυπτουν ολες τις αναγκες. Εγω ειμαι απογοητευμενος απο τις πολιτικες τους κατι πρεπει να γινει ας βαλουν στο κατω κατω καμια ταινια η ντοκιμαντερ για μενα καλυτερα για να εχω και κατι να δω.
    Α! και κατι ακομη ας εχουν και εκπομπες γραμμενες νεες δεν με χαλαει(νουμερακια θα τσιμπησουν εστω και λιγα θελουν δεν θελουν αλλιως τι νουμερα θα παρουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !